Başkan Dr. Süleyman Basa'dan 19 Mayıs Mesajı;

Başkan Dr. Süleyman Basa'dan 19 Mayıs Mesajı

İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu Genel Başkanı ve Türk İnternet Medyası Birliği Kurucusu Dr.Süleyman Basa 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ilgili bir mesaj yayımladı....

İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu Genel Başkanı ve Türk İnternet Medyası Birliği Kurucusu Dr.Süleyman Basa 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ilgili bir mesaj yayımladı.

Başkan Süleyman Basa 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ilgili bir mesaj yayımladı.

Başkan Basa mesajında; " 19 Mayıs 1919 hafızamızda sadece bir tarih değil; bir milletin yeniden doğuşunu, millet iradesi ve hakimiyetini ifade eder. Cumhuriyetimiz, bu asil felsefe üzerine inşa edilmiştir. Cumhuriyetimizin kurucu kadrosu, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşları ve aziz milletimiz bu yüce gaye etrafında birleşerek büyük bir kurtuluş mücadelesi başlatmış, bu mücadele sonunda yenilen sadece düşman olmamış, millet egemenliğine kast eden tüm odaklar alaşağı edilmiştir. 19 Mayısla başlayan milli mücadele ruhunu, 21.yüzyıl misyonuyla birleştirmek için bu anlamlı günü gençliğimize emanet eden, Anadolu topraklarını yeniden Anadolu yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Savaşı'mızın şehit ve gazilerini, isimsiz kahramanlarını rahmet ve minnetle yad eder, Milli Mücadele ruhunun tüm yurda yayılmasının 104. yılında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nızı kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; tüm kurtuluş kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum