‘Menfaat gözetmeksizin var gücümüzle çalıştık’;

‘Menfaat gözetmeksizin var gücümüzle çalıştık’

Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KASİAD) 13’üncü, KASİAD Vakfı’nın ise 3’üncü olağan genel kurulu, İstanbul Ataköy Sheraton Otel toplantı salonunda yapıldı. Genel kurulda söz alarak konuşan belediye başkanlarının ortak temennileri, Kastamonulu iş adamların Kastamonu ve ilçelerine yatırım yapmaları oldu....


Olağan genel kurulun açılış sunumunu Dünya Gazetesi CEO’su Burcu Kösem yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan genel kurulun açılış konuşmasını KASİAD ve KASİAD Vakfı Genel Başkanı Ayhan Aslan yaptı.

Genel kurulun Divan Başkanlığını İstanbul Ticaret Odası Meclis Başkan ve Yılmaz Redaktör Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yılmaz, Başkan Yardımcılığını Haseller Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kuz, Kartal Bombe Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Yılmaz Makine Yönetim Kurulu Hüseyin Yılmaz yaptı.

Kongreye katılan; Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç, Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar, Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu, Abana Belediye Başkanı Yunus Akgül, AK Parti MYK Üyesi Mehmet Umur, KASİAD Kastamonu Şube Başkanı Dr. Sinan Altıkulaç ve Yonga Teknoloji İmalatı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Alver birer konuşma yaptı. Başkanların ortak dilek ve temennileri KASİAD üyesi iş adamlarından baba topraklarını unutmayarak yatırım yapmaları oldu.

Divan Başkanı Ender Yılmaz yönetiminde gerçekleşen genel kurulda, 14-16 Aralık 2023 İstanbul Yeşilköy Fuar Alanında yapılacak olan 3.cü Kastexpo Fuar organizatörü Zülküf Sönmez tarafından bilgi aktarıldı. Yönetim kurulu üyeleri tarafından faaliyet raporu, kesin hesap raporu, denetim kurulu raporu okunmasının ardından yönetim kurulu ve denetim kurulu ibrası oylanarak kabul edilerek Ayhan Aslan yönetimi tekrar güven tazeledi.

ASLAN: “İSTİKLAL YOLU'NUN EN ÖNEMLİ YERLERİ OLAN KARAKOLLARI RESTORE EDECEĞİZ”

Genel Başkan Ayhan Aslan konuşmasında şunları kaydetti; “KASİAD derneğimiz ve vakfımız, bugün çok önemli konuma gelmiştir. Yaptığımız çalışmalar sayesinde kurumsal kimliğimizi ve kurum kalitesini en iyi yerlere getirdik. Sadece Kastamonulular arasında değil birçok şehirle kıyaslanmayacak derecede iyi bir düzeye ulaştırdık. Sanayimizi ve tarımımızı diğer birçok sektörü kurduğumuz bağlarla birbirlerine kaynaşmalarını sağladık. Sadece Kastamonu ve Kastamonulular için hiçbir menfaat gözetmeksizin var gücümüzle çalıştık. Amacımız Kastamonulu İşadamlarının ve yöneticilerinin iyi bir düzeye gelmesini sağlamaktır. Pandemi dolaysıyla yapamadığımız Kastexpo fuarının üçüncüsünü 13-16 Aralık tarihlerinde Yeşilköy Fuar Alanında yapacağız. Kastamonu’da ve Türkiye’de başladığımız Kendir ekimlerinin hasadını yaptık. Kastamonuluların yıllarca ekip biçemediği kendiri topraklarımıza kazandırdık. Türkiye’yi yasa boğan Kastamonu sel felaketinde ve 11 ilimizde gerçekleşen depremlerde yardımlarda bulunduk. Fuarlarda arkadaşlarımızı iş adamlarını ziyaret ettik. Onların yanında olduk onlara güç verdik. Umudun yolu filmine sponsor olarak hem İstanbul’da ve Kastamonu’da istiklal ruhunu yeniden yaşattık. Şimdi Kastamonu’dan Ankara’ya kadar olan İstiklal Yolu'nun en önemli yerleri olan karakolları restore edeceğiz. Ayrıca yönetim kurulunda görev almış arkadaşlarıma da yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür ederim genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını dilerim tüm katılımcı konuklarımıza teşekkür eder sağlık dolu esenlikler dilerim.”

Genel kurul toplantısına İÇDAŞ Onursal Başkanı Bayram Aslan, İMES Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akar, Kuyumcu Kent Başkanı Ahmet Karbeyaz, KAS-KON Genel Başkanı Mehmet Alver ile KAS-DER-FED Genel Başkanı Fatma Kıranoğlu da katıldı.

13. KASİAD Genel Kurulunda seçilen yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Ayhan Aslan, Pelin Arslan, Mustafa Mertcan, Kubilay Tüfekci, Cemal Atilla Birmiş, Selim Ünlü, Mesut Koyuncu, Burcu Kösem, Cemal Şenol, Av. Dr. Fikret Özkan, Şenol Telli, Meryem Özbek, Murat Arer, Atilla Gür, Seçil Özkan Arslan, Arif Altan Yavuz. (Abdulkadir Akın / İstanbul)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum