Depremzede aileler ve çocuklara moral etkinliği;

Depremzede aileler ve çocuklara moral etkinliği

Yaşanan deprem afetinin ardından Kastamonu’ya gelen depremzede çocuklar ve aileleri, Kastamonu Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte gönüllerince eğlendi....

Kastamonu Belediyesi, depremzede çocuklar ve aileleri için Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferans Salonunda etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyor. 11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Kastamonu’ya gelen depremzede aileler ve çocukları, Kastamonu Belediyesi tarafından düzenlene ücretsiz etkinliklerde moral buldu. Depremzede çocuklara moral olmak ve çocukların kaynaşmasını sağlamak amacıyla düzenlenen etkinliklerde palyaçolar, yüz boyama sanatçıları, balon ustaları, bilim eğiticileri, tiyatro, müzikli eğlence ile sihirbazlık gösterileriyle çocuklar keyifli vakit geçirdi.

“MİSAFİRLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, ilimizde misafir edilen depremzedeler için belediye olarak destek olmaya çalıştıklarını söyledi.

Kastamonu’ya gelen herkesi misafir kabul ettiklerini ve misafirlerin ilimizde rahat etmesi için her türlü gayreti gösterdiklerini kaydeden Vidinlioğlu: “Asrın felaketi olarak nitelendirilen ve 11 ilimizi etkileyen deprem afetinin ardından ilimizde misafir ettiğimiz depremzede vatandaşlarımız için karınca kararınca bizler de bir şeyler yapma gayreti içerisindeyiz. Özellikle depremden en çok etkilenen çocuklarımıza bir nebze de olsa moral verebilmek için eğlence tertip ettik. Güzel bir eğlence oldu. Çocuklarımız kadar ailelerimizin de eğlenmesi, güzel bir gün geçirmesi bizleri çok mutlu etti. Hem çocuklarımızın hem de ailelerimizin yüzü güldü. Misafirlerimizin yüzlerinin gülmesi bizlerin de yüzünü güldürdü. Bundan sonra da çeşitli etkinliklerle misafirlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Her zaman söylediğimiz gibi tüm zorlukları beraber aşarız” diye konuştu.

“ÇOK EĞLENDİK, ÇOK MUTLU OLDUK”

Hem ailelerin hem de çocukların moral bulduğu eğlenceye ilgi yoğun oldu. Ayrıca Kastamonu Belediyesi ekiplerince etkinliğe gelen ailelere ve çocuklara çeşitli hediyeler verilerek balon dağıtıldı.

Depremzede çocuklar, düzenlenen etkinlikten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Deprem olduktan sonra ailemizle birlikte Kastamonu’ya geldik. Kastamonu Belediyesi tarafından eğlence düzenlenmiş. Bizde biraz olsun moral bulmak için vakit geçirmeye geldik. Hem yüzümüzü boyadılar hem bizlere hediyeler verdiler hem de balon dağıttılar. Çok eğlendik, çok mutlu olduk. Biraz olsun depremi unuttuk” dediler. (Bülten)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum