CHP’den istifa edip, AK Parti’ye katıldı;

CHP’den istifa edip, AK Parti’ye katıldı

Yaklaşık 4 yıldır CHP Kastamonu Gençlik Kolları ve Kadın Kollarında görev yapan Gamze Nur Çaycı, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı açıklamalara tepki göstererek partisinden istifa edip AK Parti'ye üye oldu....

ÇAYCI: “ACILAR TAZEYKEN SİYASET YAPMAK KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL”

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törenle parti rozetini takan Gamze Nur Çaycı yaptığı açıklamada; "Depremzede kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, şu zor günlerde birlik beraberliğe daha fazlasıyla ihtiyaç duyuyoruz. Ancak emek verdiğim, gayret verdiğim Cumhuriyet Halk Partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 10 ilde gerçekleşen büyük depremler sonrasında yapmış olduğu talihsiz ve ayrıştırıcı açıklamaları özellikle bölge halkını derinden yaraladığı gibi bizleri de üzmüştür. Devleti ve hükümeti yetersizmiş gibi göstermek, bölge halkının daha acıları tazeyken siyaset yapmak kabul edilebilir değil. Ben bu sebeplerle CHP’deki görevlerimden ve CHP üyeliğinden istifa edip, yaraları en hızlı şekilde saracağına inandığım ve bugüne kadar verdiği her sözü tuttuğunu gördüğüm Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın partisi olan AK Parti’ye üye oldum. Bu partinin bir neferi olmaktan da gurur duyuyorum” dedi.

GÜZEL: “MUHALEFET, MİLLETİN ACISI ÜZERİNDEN SİYASET ÜRETME TELAŞINA GİRDİ”

Gamze Nur Çaycı'nın rozetini takan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel de açıklamasında şunları ifade etti; “Gamze Nur hanımın AK Ailemize dahil olmuş olması sebebi ile kendisine hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Gamze Nur Çaycı’nın CHP liderinin deprem üzerinden yapmış olduğu algı çalışmasına, devlet kurumları ve STK’ların ilk andan itibaren yapmış olduğu özverili çalışmalara yönelik haksız eleştirileri ve açıklamalarına tepki olarak CHP’den istifa etmiş olması çok önemlidir. Bu hususta da kendisiyle aynı şekilde düşünen kişi sayısı oldukça fazladır. Muhalefet partileri maalesef daha vatandaşlarımız enkaz altındayken ve kurtarma çalışmaları ivedilikle devam ederken bu durumu siyasi malzeme haline getirmek istemişler, milletin topyekün acısı üzerinden siyaset üretme telaşına girmişlerdir. Ancak milletimiz bu tür provokatif açıklamalara ve çalışmalara asla prim vermemiş, deprem bölgelerinde de siyaset peşinde koşan muhalefet yetkililerine gereken cevabı vermişlerdir. Bizim milletimiz büyük bir millettir. Son bin yılın en büyük felaketinin yaşandığı ilk andan itibaren milletimiz bir bütün olmuş, kimi köyündeki hayvanını satıp, parasını depremzede vatandaşlarımıza göndermiş, kimi hac, umre parasını, kimi evindeki battaniyesini, yorganını, kimi kumbarasındaki parasını göndererek yaraları sarmak için elinden geleni yapmıştır, yapmaya da devam etmektedir. Bu büyük seferberlik tüm dünyaya örnek olmuş, milletimizin ve devletimizin büyüklüğünü bir kez daha herkese göstermiştir. Milletimiz müsterih olsun. Bu zor dönemin üstesinden de birlikte geleceğiz ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi en hızlı şekilde yaraları birlikte saracağız. Bu duygu ve düşüncelerle, depremde vefat eden vatandaşlarımıza Rabbimden rahmet niyaz ediyor, yaralı kardeşlerimize de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bizler kadınlarımız ile gençlerimiz ile tüm teşkilatımız ile milletimizle el ele gönül gönüleyiz. Bu acıların yaralarını da birlikte sarıyoruz, birlikte saracağız.” (Bülten)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum