172 afetzede Taşköprü'de;

172 afetzede Taşköprü'de

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinden sonra barınma sıkıntısı çeken 172 afetzede, Taşköprü ilçesine getirilerek uygun olan bölgelere yerleştirildi. İlçeye gelen misafir vatandaşlar için Taşköprü Kaymakamlığı ve Taşköprü Belediyesi tarafından yemek programı düzenlendi....



Düzenlenen programa Taşköprü Kaymakamı Bekir Özen, Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın, İlçe Emniyet Müdürü Faruk Velioğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yasin Bulut ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Halil Çelik de katıldı.

Taşköprü Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda depremzedeler ile yakından ilgilenen Kaymakam Özen ve Başkan Çatal, her zaman ve her sıkıntı anlarında yanlarında olduklarını belirterek geçmiş olsun dileklerini dile getirdiler.

ÇATAL; “TAŞKÖPRÜ ARTIK SİZİN EVİNİZ”

Yemek sonrası konuşma yapan Başkan Çatal; “Öncelikle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum. Şunu asla unutmayın ki bizler her zaman sizlerin yanındayız. Sizlerin evlatları bizlerin evladı. Taşköprü ilçesi olarak biz de yakın bir zamanda sel afetinde mağdur olduk. Ama güçlü bir şekilde ayağa kalkmayı bildik ve başımıza gelen bu afetten sonra da güçlü bir şekilde ayağa kalkacağımıza emin olun ve ümidinizi hiç bir zaman yitirmeyin. Sizler istediğiniz süre Taşköprü’de kalabilirsiniz, Taşköprü artık sizlerin bir evi” dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum