‘Kastamonu sizin eviniz’;

‘Kastamonu sizin eviniz’

Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, eşi İlknur Vidinlioğlu ile birlikte, Kahramanmaraş merkezli asrın deprem afetlerinden etkilenen 11 ilimizden Kastamonu’ya gelen depremzede aileleri ziyaret etti....

Başkan Vidinlioğlu, ziyaret sırasında çocuklar ile bol bol sohbet ederken onlara oyuncak hediye etti. Depremzede aileleri dinleyen Vidinlioğlu, kendisinden istenen bazı talepleri not etti.

Şehrimizin misafirleri olan depremzede ailelere; “Kastamonu sizin eviniz. Bizlerde sizlerin aileleriniziz” diyerek seslenen Başkan Vidinlioğlu, yaraların el birliğiyle sarılacağını vurguladı.

“MİSAFİRLERİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ”

Büyük birliktelikle zor günlerin aşılacağını söyleyen Rahmi Galip Vidinlioğlu; “Misafirlerimiz bizlere emanet. Onları en iyi şekilde ağırlayacağız. Bizler elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz. Türk Milleti büyük bir millettir, Türk Devleti büyük bir devlettir. İnşallah bu zor zamanlar hızla aşılacak. Kıymetli misafirlerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz. Kastamonu onların evi. Bizler de aileleriyiz. Birçok vatandaşımızı bu felakette kaybettik. Yaşanan felakette kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Sevincimiz de üzüntümüz de bir bizim. Rabbim ülkemizi ve milletimizi korusun. Bu tür acıları bizlere bir daha yaşatmasın inşallah” diye konuştu. (Bülten)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum