Hakkı Köylü'den ziyaret turu…;

Hakkı Köylü'den ziyaret turu…

AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, ilimize gelen depremzedeler ile geçtiğimiz günlerde Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (KEAH) meydana gelen asansör kazası sonrası tedavi görenleri ziyaret etti. Köylü, ardından Ziraat Odası Başkanı Mehmet Butur'u da makamında ziyaret etti....

Hakkı Köylü, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehdi Yenikomşuoğlu ile birlikte Yolkonak Kampı ve Şeyh Şaban'ı Veli Yurdu'nda kalan depremzede vatandaşları ziyaret etti. Köylü, daha sonra, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastane'sinde yatan depremzede ve hastanede yaşanan asansör kazasında yaralanan vatandaşları ziyaret etti. Milletvekili Hakkı Köylü, depremzedeleri ziyaretinde geçmiş olsun dileklerini ileterek depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi. Yine asansör kazası sonrası hastanede tedavi görenleri de ziyaret ederek geçmiş olsun dedi.

Köylü, ayrıca önceki hafta yapılan genel kurul sonrası tekrar Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Mehmet Butur'u da ziyaret etti. Yeni yapılan genel kurulda Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Mehmet Butur'a da hayırlı olsun diyerek görevinde başarılar diledi.

Yapılan ziyaretlere Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Şerife Bacı Öğretmenevi Müdürü Metin Engin de eşlik etti. (Haber Merkezi)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum