Kastamonu'dan bölgeye taze et gönderilecek;

Kastamonu'dan bölgeye taze et gönderilecek

Slow Food Kastamonu Birliği öncülüğünde depremzedeler için toplanan etler, Turizm Fakültesi Mutfağı'nda işlenerek kavurmalık olarak hazırlanıyor. Hazırlanan etler sonrasında deprem bölgesine gönderilecek. Konu hakkında yapılan açıklamada; "Destekçilerimizin bağışladığı 500 kilogram taze et işlenip kavurma haline getirilerek deprem bölgesi mutfaklarına ulaştırılacak. Tüm destekçilerimize yürekten teşekkürler" denildi....

"SAYENİZDE DEPREMZEDELER TAZE ETLE BESLENECEK"

Slow Food Kastamonu Birliği tarafından yapılan açıklamada; "Slow Food Kastamonu Birliği olarak deprem bölgesine yönelik başlattığımız 'protein desteği' kampanyası başarıyla sonuçlandı. Destekçilerimizin bağışladığı 500 kilogram taze et işlenip kavurma haline getirilerek deprem bölgesi mutfaklarına ulaştırılacak. Tüm destekçilerimize yürekten teşekkürler. Depremzedeler sayenizde taze etle beslenecekler. Desteklerimiz farklı biçimlerde devam edecek" denildi.

SÖKMEN; "KALBİMİZ DE MUTFAĞIMIZ DA SONUNA KADAR AÇIK"

Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Turizm Fakültesi Dekanı Alptekin Sökmen; "Kastamonu Slow Food öncülüğünde toplanan yardım paralarıyla alınan etler Cem Dilimel koordinasyonunda Fakülte Mutfağımızda işlenerek kavurmalık olarak hazırlanıyor.  Sonrasında Deprem bölgesine gönderilecek. Bir yandan da depremden etkilenen vatandaşlarımıza, özellikle çocuk ve gıda alerjisi olanlara yönelik tarhana üretimimiz de devam etmekte. Önceki süreçte hazırlanan ekmek ve dayanıklı krakerleri göndermiştik.  Allah herkesten razı olsun. Kalbimiz de mutfağımız da sonuna kadar açık. Rektör hocamız öncülüğünde Fakültemiz tüm olanaklarıyla bu tür faaliyetlerde yer almaya devam edecektir" dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum