Kastamonu Deniz Feneri, Maraş’ta yaraları sarıyor;

Kastamonu Deniz Feneri, Maraş’ta yaraları sarıyor

Deniz Feneri Derneği Kastamonu Temsilciliği, 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin yaralarını sarmak için 7 Şubat Salı günü 13 kişilik personel ve gönüllüleri ile deprem bölgesine ulaştı....


Depremin en çok hissedildiği yerlerden biri olan Kahramanmaraş il merkezindeki Trabzon Caddesine ikram çadırı kuran Deniz Feneri Derneği Kastamonu Temsilciliği, 7/24 esasına göre kesintisiz yardım faaliyetleri gerçekleştirdi. Kurulan ikram çadırında ve araçlarla sıcak çay, çorba, kuru gıda, meyve, giysi ve iç çamaşırı vb. birçok ürün depremzedelere ve arama kurtarma ekiplerine ikram edildi.

Jeneratörler ve aydınlatma ekipmanları ile vatandaşlara enerji sağlayan Deniz Feneri Derneği Temsilciliği ayni yardımların yanında bağışçılardan gelen nakdi yardımları da depremzedelere ulaştırdı.

Yaşanan afetin yaralarını bağışçılarımızın destekleriyle sarmaya devam ettiklerini belirten Deniz Feneri Derneği İl Temsilcisi Halit Bitkin, başta deprem bölgesine giden gönüllülere ve dernek çalışmalarına maddi ve manevi desteklerde bulunan herkese teşekkür ederek Maraş’ta çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Bitkin, konu hakkında yaptığı açıklamada;  “Deniz Feneri Derneği Kastamonu Temsilciliği olarak Deprem bölgesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Deprem Bölgesine yardım elimizi deprem bölgesine kadar ulaştırdık” dedi. (Haber Merkezi)


 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum