Depremzede çocuklar için iş başındalar;

Depremzede çocuklar için iş başındalar

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremleri, ülkemizi ve insanlarımızı derinden sarstı. Kastamonu'da ilkokula giden iki küçük kız çocuğu da, televizyonlardaki haberlerden etkilenerek evlerinde kendi elleriyle yaptıkları hediyelik takıları satarak kazandıkları parayı depremzedelere gönderecek....

"BU ÜLKEDE HALA VİCDANLI İNSANLAR VAR"

Şehit Burak Kapucuoğlu İlkokulunda okuyan 10 yaşandaki Melek Doğan, depremzede çocuklar için harekete geçtiklerini belirterek; "Bu ülkede hala vicdanlı insanlar var. Bizim boncuktan yaptığımız hediyelik takıları depremzedeler için alıyorlar. Allah onlardan razı olsun" şeklinde konuştu.

" ŞU ANA KADAR 235 LİRALIK SATIŞ YAPTIK"

Gazipaşa İlkokulunda okuyan 10 yaşındaki Miray Balcı da; "Şu ana kadar 235 liralık satış yaptık. Bizim de elimizden bu geliyor. Depremde enkaz altında kalan çocuklara çok üzülüyoruz" dedi.

"BÖYLE YAVRULARIMIZ OLDUĞU SÜRECE BİZİM ÜLKEMİZE BİR ŞEY OLAMAZ"

Bu iki minik çocuğun bu duyarlılığını gören vatandaşlar ise; "Helal olsun. Böyle yavrularımız olduğu sürece bizim ülkemize bir şey olamaz. Allah'ın izniyle bu yarayı da hep birlikte saracağız" şeklinde konuştular. (Haber Merkezi)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum