AK Partili gençler, deprem bölgesinde;

AK Partili gençler, deprem bölgesinde

AK Parti Kastamonu İl Gençlik Kolları yönetimi, geçtiğimiz pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli, Adıyaman, Şanlıurfa, Mersin, Adana, Elazığ, Gaziantep ve Kilis'te meydana gelen, bugüne kadar Türkiye'nin yaşadığı en büyük deprem felaketinin yaşandığı afet bölgesine depremin ikinci günü yardıma koştu....

AK Partili gençler, deprem bölgesinde

AK Parti Kastamonu İl Gençlik Kolları yönetimi, geçtiğimiz pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli, Adıyaman, Şanlıurfa, Mersin, Adana, Elazığ, Gaziantep ve Kilis'te meydana gelen, bugüne kadar Türkiye'nin yaşadığı en büyük deprem felaketinin yaşandığı afet bölgesine depremin ikinci günü yardıma koştu.

İl Gençlik Kolları Başkanı İ. Oğuzhan Sayıkoğlu öncülüğünde merkez ve ilçelerden gönüllü olarak katılan 30 kişilik teşkilat mensubu, afetzede vatandaşlara ve bölgede görev yapan kamu görevlilerine arama-kurtarma ekiplerine ve yardım kuruluşlarına destek olmak amacıyla destek veriyor.

AK Partili gençler, tüm Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta acıları bir nebze olsun hafifletebilmek için büyük gayret gösterdi, depremden zarar gören vatandaşların temel bakım, barınma, su, gıda, temizlik ve temel sağlık ihtiyaçlarının karşılanması noktasında yardımcı oldu.
SAYIKOĞLU: “BÖYLE BİR FELAKET İLE İLK KEZ KARŞILAŞTIK”

Gençlik Kolları Başkanı Sayıkoğlu, yaptığı açıklamada; “Ülkemiz bugüne kadar tarihin en büyük deprem felaketiyle karşı karşıya kaldı. Bugüne dek böyle bir felaket ile ilk kez karşılaştık. Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza, kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Burada sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde devletimizin tüm kurumları; bakanlıklarımız, arama kurtarma ekiplerimiz, sağlık personellerimiz, polisimiz, jandarmamız ve ilgili tüm kurum ve kuruluşlar insanüstü bir mücadele gösteriyorlar. Bozkurt sel felaketinde olduğu gibi burada da devletimiz ve tüm kurumlarımız can siperâne bir şekilde vatandaşlarımızı kurtarmaya çalışıyor. Bizler de teşkilat mensuplarımızla birlikte, buraya gelerek arama kurtarma ekipleriyle koordineli bir şekilde vatandaşlarımıza yardımcı olmak hayat kurtarmak ve bir nebze olsun yaralara merhem olmak, acılara biraz olsun ortak olmak ve paylaşmak için burada Kahramanmaraş'tayız. Burada hep birlikte tüm vatandaşlarımızın yanlarında ve hizmetlerindeyiz. Bu felakette hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah'tan rahmet, tüm yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi. (Bülten)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum