Sevgilioğlu: Milletimizin, devletimizin yanındayız;

Sevgilioğlu: Milletimizin, devletimizin yanındayız

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, toplamda 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından tüm Türkiye’de yardım kampanyaları başlatıldı....

Tüm sivil toplum kuruluşları gibi Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği de (MÜSİAD) deprem bölgesindeki yaraları sarmak için harekete geçti.

SEVGİLİOĞLU: “YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”

Konuyla ilgili açıklama yapan MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Sevgilioğlu; “Depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağ olsun. Dün olduğu gibi bugün de milletimizin, devletimizin yanındayız. Devletimiz depremin yaralarını sarmaya muktedir ve teyakkuz halindedir. Genel Başkanımız Mahmut Asmalı başkanlığında MÜSİAD Kriz Masası oluşturuldu. Depremden etkilenen iller için genel merkezimiz ve valiliğimizle koordine çalışmaktayız. Depremden etkilenen illerimiz için üyelerimizin destekleri ile hazırlıklarımızı yapıp depremin olduğu ilk gün erken saatlerinden itibaren yönetim kurulu olarak toplanıp yol haritası belirledik. Bu bağlamda afet bölgesindeki vatandaşlarımızın ihtiyacı olan kışlık giyim malzemeleri, gıda ve hafriyatla kazılarda kullanılacak el aletlerinin olduğu malzemelerin bir kısmını valilik nezdindeki AFAD yardım toplama merkezine teslim ettik. Bir kısmını da üyelerimiz tarafından tırlarla afet bölgelerine gönderilmesini koordine ettik. 4 adet barınma konteynerinin bölgeye sevkiyatını gerçekleştireceğiz. 11 Ağustos 2021'de Bozkurt ve çevre ilçelerimizde yaşanan sel felaketinde dünyanın her köşesindeki iş insanlarının gösterdiği dayanışma ruhunun fazlasını göstermek durumundayız. MÜSİAD Kastamonu Şubesi olarak yardım çalışmalarımız önümüzdeki günlerde de bölgelerden gelecek ihtiyaç durumuna göre devam edecektir” dedi.

ASMALI: “GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı da yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Kahramanmaraş merkezli ve bölgedeki illerimizde de hissedilen şiddetli deprem nedeniyle milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. MÜSİAD olarak, depremden etkilenen bölgelerde bulunan şubelerimiz nezdinde gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bununla birlikte oluşturulan MÜSİAD Kriz Masası İle ilgili makamlarımızla tam koordinasyon halinde depremden etkilenen vatandaşlarımız için çalışmalarımızı başlattık. MÜSİAD Gaziantep Şube Binamız tüm depremzedelerimize açıktır.” (Bülten)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum