KSK bu değil: 0-1;

KSK bu değil: 0-1

GMG Kastamonuspor, ligin 23’üncü haftasında Uşakspor’u konuk etti. Gazi Stadı’nda oynanan karşılaşma temsilcimizin 0-1’lik mağlubiyetiyle sona erdi. Alt sıraları yakından ilgilendiren müsabakadan mağlubiyetle ayrılan GMG Kastamonuspor, düşme hattının bir basamak üstüne kadar geriledi. KSK için tehlike çanları çalmaya başladı. Maçın ardından Teknik Direktör Ümit Karan ve ekibiyle yollar ayrıldı....

DÜŞME POTASININ Bİ TIK ÜSTÜNDEYİZ

En alt basamaktaki Pazarspor’un kaybettiği, Diyarbekirspor ve Balıkesirspor’un puan kazandığı, Uşakspor’un temsilcimizi mağlup ettiği haftada, temsilcimiz düşme potasına iyiden iyiye yaklaştı; düşme potasıyla arada yalnızca 3 puan kaldı.

UŞAK’I HİÇ YORMADIK

GMG Kastamonuspor, Uşak maçında beklenen görüntüsünden oldukça uzaktı. Neredeyse rakip kaleci yere dahi yatmadı. Uşak, 43’üncü dakikada KSK yarı alanında yaptığı 8 pas sonrası güzel bir ceza alanı organizasyonuyla golü buldu (0-1). KSK, son 15 dakikada beraberlik için yüklense de bu isteğinde başarılı olamayınca maç 0-1 Uşak üstünlüğüyle tamamlandı.

TARAFTARIN SABRI TÜKENDİ

Gazi Stadı’ndaki taraftar, maçın bitimine birkaç dakika kala Teknik Direktör Ümit Karan’ı istifaya davet eden sloganlar attı. Maç sonunda da soyunma odası çıkış kapısının önünde ‘İstifa’ sesleri vardı. Maçın ardından Teknik Direktör Ümit Karan’la yollar ayrıldı.


 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum