Genç ASRİAD Kastamonu Şubesi açıldı;

Genç ASRİAD Kastamonu Şubesi açıldı

Asrın Genç İş Adamları Derneği (Genç ASRİAD) Kastamonu Şubesi, hafta sonu gerçekleştirilen açılış programı ile Kastamonu’daki hayatına resmen başladı. Genç ASRİAD Kastamonu Şube Başkanı Dinçer Özdemir oldu....

Gerçekleştirilen programa, Genç ASRİAD Genel Başkanı Mustafa İnan Güleç, Başkan Yardımcıları M. Furkan Görentaş ve Bedrettin Özsayın, Genç Asriad Kastamonu Şube Başkanı Dinçer Özdemir ve Genç ASRİAD üyeleri katıldı.

GÜLEÇ: “NİTELİKSİZ HİÇBİR İŞİ ASRİAD VEYA GENÇ ASRİAD YAPMAZ”

Genç ASRİAD Genel Başkanı Mustafa İnan Güleç, programda yaptığı açılış konuşmasında; “Genç ASRİAD’ın bir açılış konsepti var, bu konsepte layık bir açılış yapacaktık ama cenaze dolayısıyla protokolden misafirler olacaktı katılamadı. Biz şehirlerde şubelerimizin açılışında şehrin protokolünü şubemizi tanıtmak adına, genel merkez olarak, şehrin mülki amirleri de, şehrin önde gelen insanları da Genç ASRİAD’a destek olmaları için davet ediyoruz. Bizim buradaki asıl hedeflediğimiz niteliği, asıl amacımızı değiştiren bir durum değil. Biz buraya Kastamonu şubemize hayırlı olsuna geldik, tanışmaya ve Genç ASRİAD’ı anlatmaya geldik. Genç ASRİAD’ın ne olduğunu, neyi amaçladığını, vizyonunun ne olduğunu, nereye gitmek istediğini ve hangi kurgu üzerine kurulduğunu sizinle beraber istişare etmeye, size anlatmaya, öğretmeye sizde bu işe talipli olarak bizimle beraber aynı davada bize şehrinizde yardımcı olabilin diye geldik. Kastamonu özelinde neler yapabilirizi bularak sonucunda istişare ve hayırlı olsun toplantısı bu. Biliyorsunuz ki ASRİAD’ın sloganı ‘Önce Nitelik’dir. Niteliksiz hiçbir işi ASRİAD veya Genç ASRİAD yapmaz. Nitelikten kasıt koca koca salonları doldurup, niceliği ön planda tutarak ne konuşursanız konuşun alkışlanmak değildir. Bizde önce niteliğin gelmesinin sebebi, nicelik ne zamandan nitelikten önce gelecek, memleketteki sorunlar ortadan kalkacak” ifadelerini kullandı. (Emre Çevikoğlu)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum