Kastamonu Gücü, sahalara dönüyor;

Kastamonu Gücü, sahalara dönüyor

Kadınlar Futbol 2’nci Ligi, 2022-2023 sezonunda 22 takımla oynanacak. Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla 2’nci Lig’e yükselen Kastamonu Gücü, C grubunda yer alacak. Temsilcimizin C grubundaki rakipleri Akdeniz Nurçelik Spor, Bursa Soğanlı Spor, Çatalca Belediyespor, Düzce Kadın Futbol Spor, Telsiz Spor ve Tuzla Sahil Spor oldu....

TFF’den yapılan bilgilendirmede; “2 takımın ligde yer almayacağını yazılı olarak bildirmesi ve diğer kulüplerin talepleri doğrultusunda normal sezon müsabakaları 3 grupta yapılacak. 8 takımlı 1 ve 7 takımlı 2 grupta oynanacak normal sezon müsabakaları sonrasında play-off karşılaşmaları ile üst lige terfi edecek takımlar belirlenmiş olacak” ifadeleri yer aldı.

SEZON 18 ŞUBAT’TA BAŞLIYOR

Kadınlar 2’nci Ligi'nde ilk hafta müsabakaları 18 Şubat 2023 tarihinde yapılacak. Fikstürler grupta yer alan takımların alfabetik sıralamasına göre belirlenecek. Gruplarında normal sezonu ilk sırada tamamlayan takımlar Kadınlar 1’inci Ligi'ne yükselecek. Gruplarında 2’nci ve 3’üncü sırayı alan takımlar ile en yüksek puan ve averaja sahip dördüncüler arasından 2 takım olmak üzere toplam 8 takımın yer alacağı play-off müsabakaları sonucunda 2 takım daha Kadınlar 1’inci Ligi’ne yükselme hakkını elde edecek. Normal sezon sonunda gruplarında son sırayı alan takımlar Kadınlar 3’üncü Ligi’ne düşecek.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum