Gazi’de zorlu buluşma;

Gazi’de zorlu buluşma

GMG Kastamonuspor, sezonun 23’üncü haftasında Uşakspor’u konuk edecek. Gazi Stadı’nda bugün oynanacak karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. Bu karşılaşma öncesinde GMG Kastamonuspor 23 puanla 15’inci sırada yer alırken, Uşakspor 17 puanla 17’nci sırada bulunuyor....


Gazi Stadı’ndaki zorlu müsabaka, iki takım için de alt sıralardan kurtulma adına büyük önem taşıyor. İki takım arasında ligin ilk devresinde Uşak’ta oynanan karşılaşma 1-1 beraberlikle sona ermişti.

KARAN: “TARAFTAR DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Ümit Karan, hafta içinde yaptığı açıklamada; “Uşak son 2-3 haftadır toparladı. Transferler yaptılar. Bizimle oynayacakları maça da final gözüyle, çıkış maçı gibi bakıyorlar. Bu nedenle çok dikkatli olmamız lazım. Alt taraftan kopmamız için, nefes almak için, rahatlamak için bizim de bu maçı kazanmamız gerekiyor. Direk bizi ilgilendiren, 6 puanlık bir maç oynayacağız. Taraftar desteğine ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

MAÇ YAYINI FUCHS SPORTS’DA

KSK’nın bugün kendi sahasında Uşakspor ile karşılaşacağı karşılaşma canlı yayınla Fuchs Sports Youtube kanalında olacak.

GMG Kastamonuspor ile Uşakspor arasındaki mücadele bugün saat 14.00’de Gazi Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma Fuchs Sports üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

HAKEM TRABZON’DAN

KSK ile Uşakspor arasındaki karşılaşmayı Trabzon’dan B Klasman hakemi Furkan Aksuoğlu yönetecek. Aksuoğlu’nun yardımcılıklarını İstanbul’dan Sinan Bilen ve Gaziantep’ten Mustafa Onur Özgenç yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Diyarbakır’dan Lütfullah Aslan olacak.

Maça dördüncü hakem olarak atanan Lütfullah Aslan, Ankara Demirspor ile GMG Kastamonuspor arasında oynanan karşılaşmayı yönetmiş, temsilcimiz deplasmandan 0-1’lik galibiyetle ayrılmıştı. Aslan yine GMG Kastamonuspor’un deplasmandaki Pazarspor maçını yönetmiş ve temsilcimiz karşılaşmadan 0-1’lik galibiyetle ayrılmıştı.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum