KGK İl Temsilciliği’ne İzzet Sarı getirildi;

KGK İl Temsilciliği’ne İzzet Sarı getirildi

14 Ekim 2019 tarihinde 3335 sayılı yasa ile “uluslararası birlik” statüsünde Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle kurulan Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Yönetim Kurulu, Kastamonu İl Temsilciliği’ne Gazeteci-Yazar İzzet Sarı’yı getirdi....

60 ülkede ve Kastamonu dışındaki 80 ilde temsilciliği bulunan konseyin yönetim kurulu, Kastamonu İl Temsilciliği görevine Gazeteci-Yazar İzzet Sarı’nın atanmasına oy birliğiyle karar verdi.

KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, konuyla ilgili yaptığı kısa açıklamada; "Kastamonu yerelinde ve Ankara’da yaptığımız araştırmalarda değerli meslektaşımız İzzet Sarı’nın referanslarının çok güçlü olduğunu gördük ve il temsilciliği teklifinde bulunduk. Sağ olsun sayın Sarı da bizimle çalışmayı kabul etti. Bundan sonra Küresel Gazeteciler Konseyi’ni Kastamonu’da 40 yıllık mesleki tecrübesi bulunan ve aynı zamanda Kastamonu Gazeteciler Derneği Başkanı da olan sayın İzzet Sarı temsil edecektir. Kendisine aramıza hoş geldin diyor, başarılar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum