Bahçeşehir, ikinci döneme hazır;

Bahçeşehir, ikinci döneme hazır

Bahçeşehir Koleji Kastamonu Kuzeykent Kampüsü’nde 2022-2023 eğitim-öğretim yılının ikinci dönemi öncesi basın toplantısı gerçekleştirildi....

Bahçeşehir Koleji Kastamonu Kampüs Müdürü İsmail Bakmaz ve Kuzeykent Kampüsü Müdürü Şükran Sayım katılımıyla düzenlenen basın toplantısında Bahçeşehir olarak 2022-2023 eğitim-öğretim yılının birinci döneminde yaptıkları faaliyetlerden bahsederlerken ikinci dönem de ses getirecek etkinliklerle öğrenciler için eğitim öğretimi sevdirmeye devam edeceklerine vurgu yapıldı.

SAYIM: “BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDE ÇOCUKLAR YETENEKLERİNİ GELİŞTİREREK BÜYÜRLER”

Kuzeykent Kampüsü Müdürü Şükran Sayım, birinci dönemi güzel bir şekilde tamamladıklarını dile getirerek; “15 Ağustos 2022 tarihinde tüm Bahçeşehir Kolejleri eğitim kadrosunun yer aldığı hizmet içi eğitim seminerleri ile başladığımız ve 5 Eylül 2022 tarihinde okul öncesi, 1-5 sınıflar oryantasyon programı ile devam ettiğimiz ve 12 Eylül 2022 tarihi itibarıyla da yeni dönem eğitim yolculuğumuza başlamıştık. Bahçeşehir Koleji’nde çocuklar yeteneklerini geliştirerek büyürler, misyonumuz ile akademik becerinin yanında sanat, spor becerilerinin desteklenerek geleceğe hazırlamamız gerektiğini bilmekteyiz. Okul öncesinden başlayarak ilkokul ve ortaokulda master junior, Anadolu lisesinde master 6, uygulamaları ile projeler üretip gelecekte yer alacağı meslek alanlarına yönelten eğitim sistemimiz ile de geleceğini en yararlı şekilde planlamalarına destek olmaktayız. Sanat alanlarında resim ve müzik yeteneklerini piyano, yan flüt, gitar gibi enstrümanlar ile müzik dinletileri çocuklarımız müziğin alanında da farklılıklarını göstermekteler. Spor alanlarında yüzme, tekvando, basketbol, badminton, okçuluk, satranç, jimnastik, eskrim, voleybol alanlarında da kendi seçtikleri spor dalında ilerlemelerine destek olmaktayız. Anadolu Lisesi ve Ortaokul basketbol takımımız başarılı performansları ile gurur tablomuz olmuştur. Öğrencilerimiz resim yarışmalarında il dereceleri ile okul sporları kapsamında yapılan her tür sportif alanlarda da il dereceleri kazanmışlardır. Şeref köşemizde de ödülleri yerini almıştır” ifadelerini kullandı.

“2023-2024 KAYIT DÖNEMİMİZE BAŞLADIK”

Sosyal sorumluluk projelerine öne verdiklerinin altını çizen Sayım; “Ağrı Hamur Mevlana İlkokulu’nda yatılı olarak okuyan çocuklarımızın ihtiyaçlarını (giyecek-kırtasiye-kitap) velilerimizin de katkıları ile temin ettik. Kızılay ve LÖSEV’e bağışlarımız ile destek olmaya devam ettik. Kastamonu da kurumsal yapısı tek olan Bahçeşehir Koleji Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yapmış olduğu deneme sınavlarında özel okullar içinde Ortaokul ve Anadolu Lisesi’nin başarı yüzdeleri olarak branş derslerinde ilk sırada yer almaktadır. 1’inci dönemimizi eğitim ve öğretim yönünden başarılarla tamamladık. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı, 10 Kasım Atatürk’ü anma programlarımızı velilerimizin katılımları ile güzel bir şekilde tamamladık. 2’nci dönemimizde de ses getirecek yeni okul programlarımız ve milli bayramlarımızın kutlaması ile devam edeceğiz. 12 Ocak 2023 tarihi itibarıyla 2023-2024 eğitim öğretim yılı yeni kayıt dönemimize başladık. Oldukça yoğun ve güzel bir kayıt dönemi yaşıyoruz. 12 Ocak tarihinde başlamış olduğumuz kayıt dönemimizde Bahçeşehir Koleji’ni tercih ederek kayıt yaptıran ve tercihini Bahçeşehir Koleji olarak yapan değerli velilerimize ve Kastamonu halkına teşekkür eder, saygılar sunarız” diye konuştu. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum