Acil Çilingir Hizmetleri;

Acil Çilingir Hizmetleri

Çilingirlik mesleği, farklı tip ve modellerde anahtar ve kilitlerle ilgili her türlü işi yapmak, kapılara takılan çeşitli yayların montajını ve bakımını yapmaktır. Çilingir, çalışmayan bir kilidi açabilecek, kilidin veya anahtarın kalıbına uygun yeni bir anahtar yapabilecek, kilidi monte edecek, bakım ve onarım işlerini kendi başına ve belirli bir sürede yapabilecek bilgi ve beceriye sahip kişidir....

İstanbul Seyrantepe Bölgesi Çilingirci

 

 İstanbul Seyrantepe semtinde uzun yıllardır faaliyet gösteren firmamız 7/24 kaliteli çilingir hizmeti vermektedir.

 

 Kapınızı açamadıysanız, telefon numaramızdan bizimle iletişime geçtikten sonra 15 dakika içinde adresinize ulaşıp, kilidinizi açıp anahtarını profesyonel becerilerle değiştiririz.

 

 7/24 hizmet sunan firmamız 10 kişilik uzman ekibimiz ile en iyi kilit açma desteğini vermektedir.

Seyrantepe çilingir cep numaramızı kaydetmeyi unutmayın lütfen. Bir gün sizin de bir çilingir ihtiyacınız olabilir.


 

Seyrantepe Çilingir

 

 15 yıllık profesyonel kadromuzla jet hızı hizmetleri sunuyoruz. Bu hizmeti nasıl bu kadar hızlı verebiliriz diye sorarsanız, trafik sorunu yaşamadan hızlı bir şekilde adresinize ulaşmak için motosiklet kullanıyoruz.

 

 Kapı açma, kilit değiştirme, anahtar çoğaltma, garaj uzaktan kumanda kopyalama, araç kapısı açma, zararsız kilit değiştirme, hırsızlığa karşı kilit montajı, kilitli kapı açma başlıca hizmetlerimizdir. Eğer siz de Seyrantepe anahtarcı arayışı içerisindeyseniz hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

 Şirketimizi arayarak tüm bu hizmetlerden günün 24 saati yararlanabilirsiniz. Hizmetlerimizin herhangi bir saat, sokağa çıkma yasağı veya tatil sorunu olmaksızın sunulduğunu lütfen unutmayın.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum