Belediyeden karne şenliği;

Belediyeden karne şenliği

Galaktik Tayfa animasyon sinema filmini 22 Ocak Pazar günü Carrefour Cine Zirve ve KastaMall CineGold sinemalarında tatil armağanı olarak ücretsiz gösterilmesini sağlayan Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu yeni sürprizlerini açıkladı....

Başkan Vidinlioğlu’nun talimatıyla 27-28 ve 29 Ocak tarihlerinde Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu’nda karne şenliği düzenlenecek. Öğrencilerin doyasıya eğleneceği üç günlük şenlik kapsamında etkinlikler saat 14.00 ile 18.00 saatleri arasında olacak. Etkinliklerin birinci günü olan 27 Ocak Cuma günü Masalcı Teyze, ilizyon gösterisi ve Buuble Show öğrencilerin beğenisine sunulacak. 28 Ocak Cumartesi günü sosis balon, yüz boyama, Bir Donkişot Macerası çocuk oyunu birinci seans, 29 Ocak Pazar günü ise tahta bacak, Mini Club ve Bir Donkişot Macerası çocuk oyunu ikinci seans gösterimi etkinlikleri gerçekleştirilecek. Bu etkinlikler boyunca animasyon ve çeşitli yarışmalar da yapılacak.

“En kıymetlilerimizin yüzleri gülüyor ise mutluyuz” diyen Belediye Başkanı Vidinlioğlu, çocuklar için ne yapsalar az olacağını belirtti. Vidinlioğlu, şunları kaydetti; “Sinema etkinliğimizin olduğu gün sürprizlerimizin devam edeceğini söylemiştim. Çocuklarımızın dolu dolu bir yarıyıl tatili geçirmesini istiyoruz. Bu doğrultuda etkinliklerimizi sürdürüyoruz. 27-28 ve 29 Ocak tarihlerinde karne etkinliği düzenliyoruz. Çocuk Tiyatroları ve birbirinden güzel etkinlikleri öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Her gün 14.00 ile 18.00 saatleri arasında en kıymetlilerimize çok özel programlar sunuyoruz. Belediyemiz Nikah ve Konferans Salonu’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinliklerimize tüm çocuklarımızı bekliyorum. Bizim için onların gülen yüzleri en büyük hediye. İnşallah bu etkinliklerde yaşanacak mutluluğa şahit olacağız.” (Bülten)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum