Mehmet Uyanık güven tazeledi;

Mehmet Uyanık güven tazeledi

İlim Yayma Cemiyeti (İYC) Kastamonu Şubesi’nin 32. Olağan Genel Kurul Toplantısı, İYC Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu Konferans Salonunda geniş katılımla gerçekleştirildi....

Genel kurula İYC üyelerinin yanı sıra; AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel ile bazı siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve yöneticileri ile öğrenciler ve yurt müdürleri, Bozkurt ve Araç ilçelerinden gelen misafirler katıldı. Genel kurulda tüm kararlar oy birliği ile alınırken, mevcut Şube Başkanı Mehmet Uyanık tekrar seçilerek güven tazeledi.

Genel kurulda açılış konuşmasını yapan Başkan Mehmet Uyanık, İlim Yayma Cemiyeti’nin kuruluşu ve tarihsel serüveni hakkında bilgiler verdi. Konuşmasında “14 Mayıs” tarihinin önemine de değinen Uyanık, genel kurula katılan delege ve misafirleri selamlayarak katılımlarından dolayı teşekkürlerini sundu.

ÜNLÜ: “İLİM YAYMA CEMİYETİ, ÜLKEMİZDE 73 YILDIR BİR BOŞLUĞU DOLDURUYOR”

Genel kurulda bir selamlama konuşması yapan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ise; “İlim Yayma Cemiyeti, bütün STK’ların anasıdır, yaptığı hizmetler gerçek anlamda gençliğe ve eğitime yöneliktir, İlim Yayma Cemiyeti ülkemizde 73 yıldır bir boşluğu doldurmaktadır” dedi.

BAKIR: “STK’LARIMIZ İLİM YAYMA CEMİYETİ’NDEN ÇOK GÜZEL ÖRNEKLER ALDI”

Memur Sen İl Başkanı ve Diyanet-Sen Şube Başkanı İrfan Bakır da; “Biz büyüklerimizden çok şeyler öğrendik. Bugün maneviyat yolunda hizmet eden STK’larımız İlim Yayma Cemiyeti’nden çok güzel örnekler almıştır ve almaya devam edecektir” diye konuştu.

DAĞDELENOĞLU: “BU MİLLET OYUNA GELMEYECEKTİR”

İsveç’teki olaylara değinen Türk Hava Kurumu (THK) Şube Başkanı Mücahit Dağdelenoğlu da tepkisini dile getirerek; “İsveç’te Kur’an-ı Kerim’e yapılan saygısızlık organizedir. Batı, oyunlarını Türkiye üzerinden yaparak ülkemizin önünü kesmeye çalışıyor. Bu millet oyuna gelmeyecektir” ifadelerini kullandı.

Olağan genel kurul toplantısı, aile fotoğraflarının çekilmesi ile sona buldu. (Bülten)

ft: iyc

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum