‘Şart olsun her şey çok güzel olacak’;

‘Şart olsun her şey çok güzel olacak’

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Camii'nde kıldığı Cuma namazı sonrasında Daday’daki açılış programına katılmadan önce Nasrullah Meydanı’nda halk ve esnafla bir araya geldi. İmamoğlu, burada yaptığı konuşmasında; "Her şeyin çok güzel olacağı günlerin arifesinde, güzel Kastamonu'da ne diyorum biliyor musunuz; 'Şart olsun her şey çok güzel olacak" ifadelerine yer verdi. İmamoğlu'nun Kastamonu programına CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da katılım sağladı....

“SÖZ MİLLETİN DİYECEĞİZ”

İBB Başkanı İmamoğlu, yaptığı konuşmasında İstanbul'dan sevgi ve selam getirdiğini belirterek; "Bugün, Daday'da güzel bir hizmetimizin açılışını yapacağız. Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun ve Milletvekilimiz Hasan Baltacı ile birlikte çok güzel bir hizmetle buluşturacağız. Beni bu güzel seyahatte yalnız bırakmayan siyasi yol arkadaşlarımın yanı sıra Kastamonu'daki sevgili çocuklar, gençler, kadınlar, beyefendiler, hepinize yürekten teşekkür ediyorum. İlginç günlerden geçiyoruz. Bugünler belki zor günler ama bu zor günlerin sonrası çok aydınlık, çok güzel günler olacak. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın. Burada inanılmaz bir enerjiyi başta gençlerimiz olmak üzere tüm Kastamonu halkından almış bulunuyoruz. Ülkemizde İnsanları ayrıştıran, bölen, kutuplaştıran, fitne, fesatlık var. Halbuki memleketimizin o kadar konuşulacak güzel şeyi var ki... Şu cennet vatanın Kastamonu gibi dünya güzeli bir yerindeyiz. Cumhuriyetimizin kurtuluş yolundayız, İstiklal Yolu'ndayız. 100 yıl önce memleketimizin İstiklali için hayatını feda eden, geçmişimize, atamıza, dedemize, ninemize layık olma yılıdır 2023. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında hep birlikte bu güzel Cumhuriyete borcumuzu ödemek zorundayız. Hep beraber çalışacağız. Fitnecilerden, fesatçılardan, şikecilerden, memleketi birbirine düşürmek isteyen bir avuç yöneticiden bu memleketi kurtaracağız. Yoğun bir çalışma içerisinde siyasi partilerimizin, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere, bütün genel başkanlarımız, Millet İttifakı'nın adayı olarak İstanbul'da seçim kazandık. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve diğer bütün liderlerin yoğun çabasıyla… İşte açıklandığı düşünülen o tarihte 'söz milletin' diyeceğiz" diye konuştu.

"GELECEĞE UMUTLA BAKILAN BİR TÜRKİYE İÇİN ANT İÇTİK"

Ekrem İmamoğlu konuşmasının devamında şunları kaydetti; "Her şeyin çok güzel olacağı günlerin arifesinde güzel Kastamonu'da ne diyorum biliyor musunuz; 'Şart olsun her şey çok güzel olacak.' Bölüşmeyi, bereketli bir ülkeyi var etmeyi, teknoloji, tarımı, gelişmeyi, bilimde sanatta hayatın her alanında 21. yüzyılın Türkiye'si olmayı, Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırmayı hak ve özgürlüklerin her bireyi koruduğu, hukukun üstünlüğünün her bireye eşit bir şekilde dağıtıldığı vatandaşlarımızın evlatlarımızın, gençlerimizin hakkının yenmediği, geleceğe umutla baktıkları bir Türkiye var etmek adına hepimiz ant içtik. Her şey çok güzel olacak." (Emre Çevikoğlu)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum