KÜ’de ‘Projenizi Beraber Yazıyoruz’ etkinliği başladı;

KÜ’de ‘Projenizi Beraber Yazıyoruz’ etkinliği başladı

Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinasyon Birimi desteğiyle hayata geçirilen ve KÜ Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. tarafından yürütülen "Akademisyenlerin Proje Motivasyonlarının ve Becerilerinin Geliştirilmesine Yönelik Bir Araştırma" Projesi kapsamındaki "Projenizi Beraber Yazıyoruz" etkinliği, eğitim programıyla başladı....

Açılış dersini veren KÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Cengiz Baloğlu, sunumunda, TÜBİTAK projelerinde dikkat edilmesi gereken hususlara dair önemli bilgiler verdi. Yoğun bir ilgiyle takip edilen ders iki oturum şeklinde tamamlandı.

Dersin ardından Teknoloji Transfer Ofisi ekibi ile katılımcılar arasında tanışma ve soru-cevap etkinliği gerçekleşti.

ETKİNLİKTE İKİNCİ ETABA GEÇİLDİ

"Projenizi Beraber Yazıyoruz" etkinliğinin ikinci etabı olan mentor-mentee eşleşmelerine istinaden Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya; Rektör Topal’ın yanısıra, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük, proje mentorleri ve panelistler, Teknoloji Transfer Ofisi ekibi ve Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Kastamonu Üniversitesi Rektörü Topal, proje yazmanın öneminden bahsederek, bu kültürün üniversitede daha da yaygınlaştırılabilmesi için mentorlerden beklentilerini açıkladı. Toplantıda konuşan Rektör Yardımcısı Küçük ise, bu tarz projelerin önemli olduğunu ve devamlılığının sağlanması gerektiğinden bahsetti. Açılış konuşmalarının ardından TTO ekibi ile proje mentorleri istişarelerde bulunarak, ilerleyen süreçler için takvimi belirledi. Toplantı, soru ve cevap kısmının ardından toplantı sona erdi. (Bülten)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum