Vali Çakır’dan yurt öğrencilerine konferans;

Vali Çakır’dan yurt öğrencilerine konferans

Vali Avni Çakır’ın katılımıyla Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı Kastamonu Fatma Aliye Hanım Kız Öğrenci Yurdu’nda ’Kariyer, Sohbet ve Eğlence‘ konferansı düzenlendi. Vali Çakır’ın eşi Bahar Çakır ile katıldığı konferansta Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Serkan Fırat ve Fatma Aliye Hanım Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Mahi Yıldız da hazır bulundu....


Vali Avni Çakır, eşi Bahar Çakır, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Serkan Fırat ve Fatma Aliye Hanım Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Mahi Yıldız, yurt bünyesinde bulunan sanat kurslarında eğitim gören öğrencilerin çalışmalarını incelediler.

Ardından öğrencilere konferans veren Vali Çakır, konuşmasına eğitim hayatını ve mesleki hayatını anlatarak başladı. Çakır, kaymakamlık sınavında kadın katılım oranlarının artığından söz ederek Kastamonu’nun üniversite okumak için ideal bir şehir olduğunu ve ilimizde okuyan öğrencilerin Kastamonu’nun ilçelerini, doğa güzelliklerini ve tarihi yerlerini gezip görmeleri gerektiğini söyledi. Çakır, konferansa katılan öğrencilerin öncelikli olacağını dile getirerek öğrencilere ileri tarihli gezi sözü verdi.

Vali Çakır, İnebolu’da her yıl düzenlenen İstiklal Yolu etkinliğine üniversite öğrencilerinin katılması ve bu deneyimi yaşaması gerektiğinden de bahsetti. Öğrencilerin sorularını cevaplayan Çakır, Kastamonu Valiliği’nin kapılarının her zaman açık olduğunu öğrencilerin istedikleri zaman gelebileceklerini söyledi. Konferans, öğrencilerin Vali Avni Çakır ile eşi Bahar Çakır’a hediye takdim etmesi ile sona erdi. (Haber Merkezi)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum