Şiddetle mücadele kapıdan başlayacak;

Şiddetle mücadele kapıdan başlayacak

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarını önlemek amacıyla hastane girişlerinde XRay uygulaması hayata geçiriyor....

Sağlık Bakanlığının planlamaları ve talimatıyla Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi de (KEAH), girişlere 7 adet XRay cihazı kurarak önümüzdeki günlerde yeni uygulamayı hayata geçirecek.

“DELİCİ, KESİCİ VE ATEŞLEYİCİ SİLAHLA HASTANEYE GELMEYİN”

KEAH Yönetimi tarafından, yeni başlatılacak olan güvenlik uygulaması ile ilgili yapılan açıklamada; “Sağlık Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda, hastanemiz girişlerinde XRay cihazlarımızı kurduk. Önümüzdeki günler içinde başlatacağımız güvenlik uygulamasında, hastanemize tedavi için gelen hasta ve hasta yakınları XRay cihazından geçerek hastaneye alınacaklardır. Bu uygulama kapsamında, hasta ve hasta yakınları, ziyaretçiler, üzerlerinde delici, kesici ve ateşleyici silahla hastaneye gelmemeleri ricasında bulunuyoruz. Verilen talimatlar doğrultusunda başlayacak olan yeni güvenlik uygulamasına şüphesiz ve tereddütsüz halkımızın uyacağına ve bizlere yardımcı olacaklarına her zaman olduğu gibi gönülden inanıyoruz. Bu vesileyle değerli halkımıza sağlıklar günler ve yarınlar diliyoruz” denildi. (Bülten)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum