KÜ öğrencileri ÜniAK FEST'e katıldı;

KÜ öğrencileri ÜniAK FEST'e katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığınca Volkswagen Arena'da düzenlenen Üniversiteli AK Gençlik Festivali'nde (ÜniAK FEST), 81 ilden gelen gençlerle buluşarak önemli açıklamalarda bulundu....


AK Parti Kastamonu Gençlik Kolları da programa Kastamonu Üniversitesi’nden (KÜ) 200 genç ile birlikte katıldı. AK Parti Gençlik Kolları’ndan yapılan açıklamada; “AK Parti Gençlik Kolları, programda 200 gencin katılımıyla Kastamonu'nun adını duyurdu ve alandaki enerji ve coşkuya ortak oldu. Sabahın erken saatlerinde başlayan ÜniAK FEST, birbirinden değerli sanatçıların katılımıyla enerji ve heyecan en üst seviyeye çıktı, 81 ilden Volkswagen Arena'ya gelen binlerce üniversiteli öğrenci Sinan Akçıl, DJ Erdem Kınay, Irmak Arıcı, Cengiz Kurtoğlu ve Sakiler grubu gibi sanatçılar, birbirinden güzel eserleri ve şarkılarıyla etkinliğe unutulmaz anlar yaşattı” denildi.

“Türkiye Yüzyılı İstiklal Yolundan Geçer” sloganıyla Kastamonu'ya vurgu yapılan açıklamada; “Her zaman, her programda Türkiye Yüzyılı'nın mimarı, gençliğin lideri, sayın Cumhurbaşkanımızın her zaman yanındayız” ifadelerine yer verildi.

AK Parti Kastamonu Gençlik Kolları Başkanı İ. Oğuzhan Sayıkoğlu ise; “Bugün tekrar ve tekrar Reis'imizin, Cumhurbaşkanımızın, Kastamonu gençliği olarak her zaman yanlarında olacağımızı ifade ediyorum. Kastamonu gençliği, liderine, Cumhurbaşkanına sonuna kadar inanıyor ve güveniyor. Her ne olursa olsun, kendilerini yalnız bırakmayacak ve yeni Türkiye, büyük güçlü Türkiye'nin inşası yolunda taşın altına elimizi değil, gövdemizi koyacağımızın sözünü veriyoruz. Etkinliğe katılan tüm öğrenci kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi. (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum