Kastamonulular da Saraçhane’deydi;

Kastamonulular da Saraçhane’deydi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yargılandığı Yüksel Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret davasında siyasi yasak ve hapis cezası kararı çıkmasının ardından başlatılan “Demokrasi Nöbeti”ni Kastamonulular tuttu....

İmamoğlu hakkında verilen 2 yıl 7 ay hapis cezası ve siyasi yasağın ardından Saraçhane’de hemşehri dernekler tarafından başlatılan ‘demokrasi nöbeti’ni bu kez Kastamonulular tuttu. Saat 19.00’da başlayan nöbete Kastamonulu STK ve hemşehrilerimiz İstanbul’un tüm ilçelerinden katılım gösterdi.

27 Aralık’ta başlayan demokrasi nöbetine; Kastamonulu hemşehrilerimiz İBB Başkan Danışmanı Ümit Öztürk, Eyüp Belediyesi Meclis Üyesi ve Kastamonu Kadın Derneği Başkanı Emine Çelik ile yönetim kurulu üyeleri; Lütfiye Kaya, Sevim Öztürk ve üyeler, İstanbul’da, Kastamonuluların önde gelen isimleri, geçmiş dönem CHP İl Sekreteri Mehmet Diribaş, Ataşehir Kastamonulular Derneği Başkanı Mustafa Kemal Aldoğan, Kastamonu Konfederasyon Başkanı (KAS-KON) Mehmet Alver, Dünya Mirası Kastamonu İnsiyatifi Başkanı Dr. Atıf Uğurlu, Muhittin Tığlı, Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Eczacı Mehmet Ali Özkan, İSKON Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emine Gökgöz, İSYÖN Yönetim Kurulu Üyesi Nazım Özkan, İBB Meclis Üyesi Emel Tığlı ve İstanbul’da bulunan Kastamonu STK’ları, dernek ve federasyon başkanları ile İBB ve CHP’de görev yapan hemşehrilerimiz katıldı.

Ekrem İmamoğlu demokrasi nöbetine katılan tüm Kastamonu STK’larına ayrı ayrı mektup göndererek teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Ft: imamoğlu

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum