İYİ Parti’de tek aday Ataşalar;

İYİ Parti’de tek aday Ataşalar

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Katar’ın milletvekili aday adayı olduğunu açıklaması nedeniyle il başkanlığına aday olacak isim belli oldu. İYİ Parti Genel Merkezi’nin onayıyla 15 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek olan ve Ahmet Katar’ın aday olmayacağını duyurduğu 3. Olağan İl Kongresinde tek aday halen İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Faruk Ataşalar olacak....

İl Başkanı Katar, önümüzdeki genel seçimlerde milletvekili aday adayı olacağını kaydederek Pazar günü gerçekleştirilecek olan il kongresinde aday olmayacağını açıkladı.

KATAR: “İLK GÜN NE DEDİYSEK ONU YAPTIK”

Katar açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “1 Mart 2022 tarihinden bu yana İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı olarak Kastamonu'ya hizmet etmenin gururunu yaşıyorum. Bu görevi şahsıma layık gören Genel Başkanımız sayın Meral Akşener'e bu vesileyle bir kez daha teşekkürlerimi arz ediyorum. Görevde olduğumuz 10 aylık süre zarfında birçok konuda hemşerilerimizin sesi olmaya çalıştık. İlk gün ne dediysek onu yaptık. Kapımız ve gönlümüz herkese açık oldu. Kastamonu'nun sorunlarını daha yakından görme fırsatı bulduğumuz bu dönem, ilimizde iyi Parti'nin ön plana çıktığı, çalışmalarımızın her kesim tarafından dikkatle takip edildiği bir zaman dilimi oldu. Çalışmalarımız doğrultusunda hemşerilerimiz partimize yoğun ilgi gösterdi. İl genelinde üye sayımız yüzde 110 artarken, merkez ilçede yüzde 230 arttı. Elbette bu başarı bazı siyasi çevreleri rahatsız etti. Biz göreve geldiğimizde artık Kastamonu'da hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını ifade etmiştik. Bu sözümüzün arkasındayız. Kastamonu'da 10 aydır değişen siyasi atmosfer, 2023 yılıyla birlikte artarak partimiz lehine dönecek ve İYİ Parti, Cumhuriyet'in 100’üncü yılında Türkiye'nin iktidar partisi olacaktır. Kastamonu, yıllardır hiçbir alanda hak ettiği kalkınma seviyesine ulaşamamıştır. Burada suçlu aziz hemşerilerimiz değil, seçerek millete hizmet makamına getirmiş olduğumuz siyasetçilerdir. Bugün tüm Kastamonu'nun üzerinde mutabık olduğu bir konu vardır. O da Kastamonu'nun iyi temsil edilemiyor olmasıdır. Önümüzdeki seçimlerde söz tekrar milletimizdedir. İnanıyorum ki bu makus talihi ortadan kaldıracağız.”

“ÜZERİMİZE DÜŞEN HER GÖREVE HAZIRIZ”

“İYİ Parti Genel İdare Kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda şuan tüm Türkiye'de ilçe kongreleri tamamlanarak, il kongrelerimiz gerçekleştirilmeye başlanmıştır. Bizler de Kastamonu'da 20 ilçe kongremizi büyük bir coşkuyla tamamlayarak, 15 Ocak Pazar günü il kongremizi gerçekleştirme kararı aldık ve kamuoyu ile paylaştık. Bu vesileyle sizlerin yoğun talebi ve partililerimizin güçlü desteği ile önümüzdeki genel seçimlerde milletvekilli aday adayı olacağımdan; pazar günü gerçekleştirilecek Kastamonu il kongremizde il başkanlığına aday olmayacağımı paylaşmak isterim. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener'in ülkemizin aydınlık yarınları için çıktığı yolda, bir adım arkasında, her daim yanında olduğumuzun da bilinmesini isterim. Kendilerinin uygun görmesi halinde Kastamonulu hemşehrilerimizin layıkıyla temsili için üzerimize düşen her göreve hazırız. Allah bizleri milletimize karşı mahcup etmesin.” (Haber Merkezi)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum