Dualar şehitlerimiz ve merhum gazeteciler için;

Dualar şehitlerimiz ve merhum gazeteciler için

Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle, şehitlerimiz ve tüm merhum gazeteciler için Hz Pir Camii’nde mevlid-i şerif okuttu....

Hazreti Pir Camii İmam Hatibi Asım Kısa, müezzin Kemal Çığlıoğlu, İbnineccar Camii İmam Hatibi Nahit Kıldıroğlu, Olukbaşı Camii İmam Hatibi Ali Kurtçu ve emekli imam hatip Adem Balcı, imam hatip duahan Mehmet Beşli tarafından okunan mevlitte, vatan savunmasında hayatını feda eden şehitlerimiz ve merhum gazetecilerin ruhları için dualar edildi.

Mevlit programına; Kastamonu Gazeteciler Derneği Başkanı İzzet Sarı ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Kastamonu İl Jandarma Alay Komutanı J. Alb. Zafer Özden, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Yağcıoğlu, Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Dinler, Kastamonu Kalkındırma Derneği Başkanı Tugay Civelekoğlu ve dernek yöneticileri ile Kronospan Orman Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gülamoğlu, gazeteciler ve vatandaşlar katıldı. (Haber Merkezi)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum