KASTAP Meclisi kuruldu;

KASTAP Meclisi kuruldu

Kastamonu Platformu (KASTAP) Meclisini oluşturan kurucu üyeler, İstanbul Kadir Topbaş Kültür Merkezinde bir araya geldi. İl ve ilçe dernek başkanları, İçişleri, Devlet, Gençlik Spor ve Çalışma eski Bakanlarından Murat Başesgioğlu önderliğinde İstanbul'da buluştu....

Programa AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Bağcılar Belediye Başkanı hemşehrimiz Abdullah Özdemir, Kastamonu kanaat önderleri, STK’lar, basın mensupları, kadın dernekleri, bürokratlar, meclis üyeleri, muhtarlar ve Türkiye genelinde yaşayan çok sayıda Kastamonulu katıldı.

Programda alınan kararların tüm Türkiye genelinde uygulamaya başlanması, birlik, beraberlik ve dayanışmanın artırılması hususu ele alındı.

Kastamonu Platformu Meclisini oluşturan Kurucu üyeler şu şekilde; İstanbul Kastamonulular Dayanışma Derneği, İstanbul Kastamonu  Konfederasyonu, Ankara Kastamonu Dernekler Federasyonu, Bursa Kastamonu Dernekler Federasyonu, İzmir Kastamonulular Derneği, Çorlu Tüm Kastamonulular Derneği, Kocaeli Kastamonulular Derneği, Zonguldak Kastamonulular Derneği, Sakarya Kastamonulular Derneği ve Karabük Kastamonulular Derneği. (Bülten)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum