‘Adalete güveniyoruz’;

‘Adalete güveniyoruz’

Geçtiğimiz gün Pınarbaşı Belediyesi önünde bir araya gelen AK Parti, MHP ve CHP teşkilatları, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar, Belediye Başkanı Şenol Yaşar’ın darp edilmesine tepki gösterdi. Yaşar açıklamasında; "Bunlar bir aile. Sözüm ona devlet memuru. Ancak siyasetten bir türlü nasibini alamamış, o hazımsızlıkla çocuklarını da doldurarak ilçede terör estiriyorlar. Biz adalete güveniyoruz. Biz doğruluktan yanayız” dedi....

"CANIMA KASTEDERCESİNE BENİ TEKMELEYEREK ORAYA YIĞDI"

Yeni açılan berber dükkanına ‘hayırlı olsun’ ziyareti yaptığı esnada saldırıya uğradığını ifade eden Başkan Yaşar; “O dik demir merdivenden aşağı inerken ense kökümden ayağının tabanıyla tamamen öldürmek maksatlı, o dar ortamda tamamen canıma kast edercesine beni tekmeleyerek oraya yığdı. Yerden kalktığımda 'ne yaptın' dediğimde aynı FETÖ taktiğiyle kamerayı çalıştırıp 'ben yapmadım, bana hakaret ediyorsun, ben bir şey yapmadım' gibi söylemlerde bulununca ben tekrar kendisine berber dükkanına girmesini söyledim. Ancak berber arkadaşım olayları fiilen her birini gördü” diye konuştu.

“SİYASİ HAZIMSIZLIKLARINI BİTİREMEDİLER”

Daha önce AK Parti Pınarbaşı İlçe Başkanı Sinan Yılmaz’a ve İl Genel Meclisi Üyesi Kazım Gül’e de saldırdıklarını dile getiren Yaşar; “Siyasi hazımsızlıklarını bir türlü bitiremediler. Kapıma gelip 'çık ulan dışarı' diye bağırdılar. Dükkanda otururken önüme mermi koydular” açıklamasında bulundu.

“BİZ ADALETE GÜVENİYORUZ”

“Biz adalete güveniyoruz” diyen Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar; “Bunlar bir aile. Sözüm ona devlet memuru. Ancak siyasetten bir türlü nasibini alamamış o hazımsızlıkla çocuklarını da doldurarak ilçede terör estiriyorlar. Biz adalete güveniyoruz. Biz doğruluktan yanayız” diye konuştu.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR

Kendisine destek veren herkese teşekkür eden Yaşar; “Kastamonu AK Parti İl Başkanımız Doğan Ünlü’ye ve teşkilatına, AK Parti ve MHP İlçe Belediye Başkanı arkadaşlarıma, önceki dönem Kastamonu Belediye Başkanımız Tahsin Babaş’a, önceki dönem Taşköprü Belediye Başkanımız Hüseyin Arslan’a, önceki dönem Pınarbaşı Belediye Başkanımız Mehmet Yılmaz’a, AK Parti, MHP ve CHP ilçe başkanları ve teşkilatlarına, AK Parti İl Genel Meclis Üyemize, AK Parti ve MHP Belediye Meclis üyelerime, muhtarlarımıza, personelime, basınımızın güzide temsilcilerine ve hizmet etmekten gurur duyduğum Pınarbaşı’nın güzel insanlarına tekrardan sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

ÜNLÜ: “SALDIRI, HEPİMİZE YAPILMIŞTIR”

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü de konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Son dönemlerde belediye başkanımızın büyük çabasıyla beraber Pınarbaşı ilçemiz güzel işlere imza atıyor ve atmaya devam ediyor. Seçildiği günden bugüne kadar gecesini gündüzüne katarak Pınarbaşı için çaba sarf ediyor. Pınarbaşı halkı tarafından özgüvenle belediye başkanlığına getirilmiş belediye başkanımıza yapılan saldırı aslında hepimize yapılan saldırı olarak değerlendiriyorum. Belediye başkanımıza yapılan bu saldırıyı AK Parti ailesi olarak şiddetle kınadığımızı ifade ediyorum." (Haber Merkezi)

ft: pınarbaşı

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum