Özel annelere 'En İyi Narkotik Polisi Anne' semineri verildi;

Özel annelere 'En İyi Narkotik Polisi Anne' semineri verildi

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Merkez Spor Salonu'nda özel annelere seminer verildi. 'En İyi Narkotik Polisi Anne' Projesi kapsamında verilen seminere Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Huriye Boyraz da katıldı....

Özel birey anneleri semineri dinlerken, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurları tarafından Mutlu Kafe'de özel bireylerle ilgilenildi.

BOYRAZ; "MADDE KULLANIMI, GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZIN HAYATINI KARATIYOR"

Konuyla ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Huriye Boyraz; "Şahsım olarak en çok üzüldüğüm konulardan birisi bağımlılık. Günümüzün ilkokul çocuklarının dahi ulaşabileceği madde kullanımı, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın hayatını karatıyor. Ne kadar erken fark edilirse, çocuklarımızın ve gençlerimizin topluma kazandırılması o kadar kolay olur. Annelerimiz, endişelenmeden, ne oldu, nasıllar demeden, rahatlıkla Ahmet Komiseri dinlediler. Kendilerine çok faydalı oldu bu seminer. Annelerimizin, konuyla ilgili farkındalıkları arttı" dedi. (CNGHaber)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum