Öğretmenlere ‘Matematik Seferberliği’ eğitimi…;

Öğretmenlere ‘Matematik Seferberliği’ eğitimi…

Milli Eğitim Bakanlığı, TÜBİTAK ve üniversiteler işbirliğinde matematik dersinin öğrenimini günlük yaşam becerilerine uyarlayarak hem kolaylaştırmak hem de öğrencilerin dersi küçük yaştan itibaren sevmelerini sağlamak amacıyla başlatılan Matematik Seferberliği kapsamında öğretmen eğitimleri düzenleniyor....

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açılan matematik öğretimi kurslarına Kastamonu'dan İsfendiyarbey İlkokulu Müdürü Uğur Kirenci ve Taşköprü İlkokulu Sınıf Öğretmeni Cüneyt Doğanşah katıldı. Aldıkları eğitim sonrasında Kastamonu genelinde ‘Sınıf Öğretmenlerinin Öğretim Becerilerinin Geliştirilmesi Seminerleri’ düzenlenmeye başlandı. Bu kapsamda Merkez İsfendiyarbey İlkokulu ile Taşköprü Atatürk İlkokulunda sınıf öğretmenlerine 15 saat süren seminerler düzenlendi. Bu seminerlerde öğretmenler, atölye çalışmaları faaliyetlerini de gerçekleştirdi.

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "Sınıf öğretmenlerimizin ilkokullarda matematik öğretim becerilerinin geliştirilmesini hedef alan seminerlerimiz il genelinde devam etmektedir" denildi. (Bülten)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum