E-Twinning’de Kastamonu’yu Vali Aydın Arslan Ortaokulu temsil etti;

E-Twinning’de Kastamonu’yu Vali Aydın Arslan Ortaokulu temsil etti

E-Twinning 13. Ulusal Konferansı Antalya'da ATGV tesislerinde Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesindeki e-Twinning Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından gerçekleştirildi. Etkinlikte Kastamonu’yu Vali Aydın Arslan Ortaokulu temsil etti....


Konferansa farklı üniversitelerden akademisyenler, e-Twinning Türkiye Ulusal Destek Servisi yetkilileri ve Türkiye'de 42 bin proje arasından en yüksek puan alan 276 proje koordinatörü öğretmen katıldı. Kastamonu’dan ise Vali Aydın Arslan Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Suzan Özkadam, 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında kuruculuğunu İspanya ile paylaştığı "Inventions and Inventors" projesi ile konferansa davet edilerek Kastamonu’yu temsil etti.

Konferansın 1. gününde, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın akabinde açılış konuşmaları yapıldı. Daha sonra e-Twinning Ulusal Özel Ödülleri töreni gerçekleştirildi. Hazırlanan stantlarda iyi proje örnekleri sergilendi. E-Twinning tanıtım videosu izlendi. Prof. Dr. Belma Tuğrul tarafından "Kalbe, Akla, Ellere Cansuyu Cesareti Vermek" konulu bir seminer gerçekleştirildi. Öğleden sonra Yavuz Yiğit tarafından "Okul Dışı" konulu bir eğitim etkinliği düzenlendi. Hakan Yüzgeç tarafından "Drama İyileştirir" isimli bir çalışma gerçekleştirildi.

Konferansın ikinci gününde ise katılımcılar farklı salonlarda birçok oturumdan oluşan farklı atölye çalışmalarına katıldılar.

Konferansın üçüncü gününde de, e-Twinning Platformundan sorumlu Zühal Kazancı, ESEP Platformu ve Yenilikler konusunda bilgilendirme yaptı. İçerik Geliştirme ekibinden Adil Tuğyan ise e-Twinning Okulu Başvuru Süreci ile ilgili bilgilendirme yaptı. Son olarak sertifika töreninden sonra konferans boyunca yapılan etkinliklerin bulunduğu video hep birlikte izlendi. Kapanış töreni ile birlikte 13. E-Twinning Ulusal Konferansı sona erdi. (Haber Merkezi)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum