Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı;

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı...

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğünden:

ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI

1 - Üniversitemiz akademik birimlerine, 2547 Sayılı Kanun ve 12/06/2018 tarihli Resmi Gazete‘de yayımlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme  ve  Atanma  Yönetmeliği’nin  ilgili  maddeleri  ile  Üniversitemizin  Öğretim  Üyeliğine  Yükseltilme  ve  Atanma Yönergesi  esasları  uyarınca,  657  Sayılı  Devlet  Memurları  Kanunu’nun  48.  Maddesinde  belirtilen  şartları  sağlamış  olmak koşuluyla, aşağıda bölüm ve anabilim dalı itibariyle unvanları belirtilen öğretim üyeleri alınacaktır.
2 - Profesör kadroları daimi statüde olmaktadır. Adaylar Öğretim Üyesi Başvuru Formu’nu http://www.sivas.edu.tr adresinden temin ederek Başvuru Formu Örneğinde İstenilen Ekli Belgeler ile;
3  - Doçent kadroları daimi statüde olmaktadır.  Adaylar  Öğretim Üyesi Başvuru Formu’nu  http://www.sivas.edu.tr  adresinden temin ederek Başvuru Formu Örneğinde İstenilen Ekli Belgeler ile;
4 - Dr. Öğretim Üyesi kadrosu için Adaylar Öğretim Üyesi Başvuru Formu’nu http://www.sivas.edu.tr adresinden temin ederek Başvuru   Formu   Örneğinde   İstenilen   Ekli   Belgeler   ile   Sivas   Bilim   ve   Teknoloji   Üniversitesi   Rektörlüğü’ne   müracaat edebileceklerdir.
5 - Başvuruda bulunacak adayların ilanın resmi gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 17 (on yedi) gün içerisinde (Son Başvuru Tarihi: 16.01.2023) Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü’ne şahsen ya da posta yolu ile başvurmaları gerekmektedir. Süresi içinde  yapılmayan başvurular kabul edilmeyecektir. Posta/kargo  yolu ile yapılan müracaatlarda yaşanan aksaklıklardan Üniversitemiz sorumlu olmayacaktır. Adayların başvuru dilekçelerinde yazışma adresleri ile telefon numaralarının bildirilmesi gerekmektedir. İlan şartlarına uygun olmadığı anlaşılan başvurular geçersiz sayılacaktır.
6 - Profesör unvanı olanlar, Doçent ve Dr. Öğretim Üyesi kadrolarına, Doçent unvanı olanlar da Dr. Öğretim Üyesi kadrolarına başvuru yapamazlar.
7  -  Doçent  kadrolarına  müracaat  eden  adayların  “Sivas  Bilim  ve  Teknoloji  Üniversitesi  Akademik  Atanma  ve  Yükseltilme Kriterleri uyarınca Üniversitelerarası Kurul tarafından oluşturulacak Jürilerce yapılacak olan Doçentlik sözlü sınavından başarılı olmaları gerekmektedir.
8 - Yurtdışında alınmış diplomaların onaylı suretleri ile atanmaya esas öğrenim düzeyine ait denklik belgelerinin alınmış olması şarttır.
9 - Başvuruda bulanacak adayların ilan edilen tek bir kadro ilanına başvurmaları gerekmektedir. Birden fazla kadroya başvuru yapan adayların her iki başvurusu da değerlendirmeye alınmayacaktır.
10 - İstenilen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilen aday/adayların sınavı geçersiz sayılacak ve atamaları yapılmayacaktır. Başvuran aday/adayların koşullarının uygun olmadığının sonradan anlaşılması durumunda atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecek ve hiçbir hak talep edemeyeceklerdir.
11 - İdare uygun gördüğü takdirde İlanın her aşamasını iptal edebilir.
12 - Başvuruda bulanacak adaylardan istenen yabancı dil belgesi aksi belirtilmediği sürece İngilizcedir.

13  -  Başvuru  adresi:  Sivas  Bilim  ve  Teknoloji  Üniversitesi  Rektörlüğü  Gültepe  Mah.  Mecnun  Otyakmaz  Cad.  No:  1,  58100 Merkez- SİVAS
NOT:

İlanımıza http://www.sivas.edu.tr web sitesi Duyurular kısmından ulaşılabilir.
SBTÜ Öğretim Üyesi Kadrolarına Başvuru Formu’na ve SBTÜ Öğretim Üyesi Kadrolarına Yükseltilme ve Atanma Yönergesi’ne http://www.sivas.edu.tr web sitesi Duyurular kısmından ulaşılabilir.
(*)  İngilizce  dilinden  “Yükseköğretim  Kurumlarında  Yabancı  Dil  Öğretimi  Ve  Yabancı  Dille  Öğretim  Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik” in 8. Maddesinin 7. Fıkrasında belirlenen şartlardan birini taşıyor olmak.
(**) Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Kadrolarına Yükseltilme Ve Atanma Yönergesi'nin 6. maddesinin

(e) bendi uyarınca öğretim üyesi istihdam edilecektir.


ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre’de yer alan ilana göre, detaylı bilgi için tıklayınız.

Kaynak:

İlgili Konular :
,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum