Atkı ve bereler çocuklara dağıtıldı;

Atkı ve bereler çocuklara dağıtıldı

Örgü sever hanımlar, sosyal sorumluluk projeleri ile birçok çocuğun yaşamına dokunuyor. Kastamonu Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü öncülüğünde başlatılan “Gönülden Gönüle El Emeği” Projesi kapsamında geçtiğimiz günlerde Kastamonu’da faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri ve kamu kurumlarında çalışan kadınlar başta olmak üzere gönüllü birçok örgü sever kadının toplanıp ördükleri atkı, bere ve boyunluklar başta çocuklar olmak üzere ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırılmaya başlandı....


Kamu-STK diyaloğunun geliştirilmesi, sivil toplum örgütleri arasında işbirliğinin artırılması ile sosyal sorumluluk ve gönüllülük alanlarında ilde ivme kazandırmayı amaçlayan “Gönülden Gönüle El Emeği” Projesi kapsamında “Yeni yıl hediyen benden” sloganı ile gönüllü kadınlar tarafından örülen atkı ve bereler, Vali Avni Çakır’ın eşi Bahar Çakır tarafından çocuklara dağıtıldı. Sosyal sorumluluk projelerinin ilimize hareketlilik kattığını dile getiren Bahar Çakır, çocuklara anne elinden çıkan hediyelerin verilmesinin onların duygusal gelişimlerine de katkı sağlayacağını dile getirdi. Ayrıca, bu tarz etkinliklerin, projelerin devamının gelmesi için iyi dileklerde bulundu.

PROJE DEVAM EDECEK

Gönülden Gönüle El Emeği Projesi kapsamında etkinliklerinin bitmediğini, yıl içerisinde birçok etkinlik gerçekleştirileceğini, sırada yaşlılar için diz battaniyesi örülmesi yönünde kampanya başlatılacağı bilgisini veren İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü yetkilileri, proje kapsamında örgü sever gönüllü kadınlarımız ve sivil toplum örgütleri temsilcilerimizin büyük katkılarıyla toplanan atkı ve berelerin ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklara dağıtımının devam edeceği, özellikle ilçelerde ailesinden uzakta eğitim gören, ihtiyaç sahibi çocuklara ve ailelere en kısa sürede ulaştırılacağı şeklinde açıklama yapıldı. (Haber Merkezi)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum