Yüzde 50 hibeli ekipman destekleri anlatıldı;

Yüzde 50 hibeli ekipman destekleri anlatıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü'nün uyguladığı Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hakkındaki Tebliğ kapsamında yüzde 50 hibe destekli alet ekipman makine alımları ile ilgili Tarım ve Orman İl Müdürlüğü teknik personellerinin katılımıyla Güray Koçak toplantı salonunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi....


Tarım ve Orman İl Müdürü Bekir Yücel Tanrıkulu, Müdür Yardımcıları Özcan Gazioğlu ve Mücahit Temur, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Cumhur Hakkı Güllü, Ticaret Borsası Başkanı Serdar İzbeli, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri tarım alet makina firma yetkilileri ve tarımsal danışmanlık hizmeti veren kişilere detaylı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

DESTEK BÜTÇESİ ARTTI

İl Müdürü Tanrıkulu, toplantıda yaptığı konuşmada, kırsal kalkınma desteklerinin 2006 yılından bu yana Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından verildiğini ve bu yıl da verilmeye devam edeceğini belirtti. Bu yılki destek bütçesinin arttığını vurgulayan Bekir Yücel Tanrıkulu, Kastamonu’nun bu bütçeden maksimum şekilde faydalanması gerektiğini dile getirdi.

Bilgilendirme toplantısına ilgili şube müdürlüğü personellerinden Ziraat Mühendisi Şükrü Ortakçı desteklemelerle ilgili önemli noktaları sunum halinde anlatarak devam etti. Toplantı katılımcıların soru-cevap şeklinde katılımıyla sona erdi. (Bülten)


 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum