Merkez öğrencileri tiyatro ile bilinçlendirildi;

Merkez öğrencileri tiyatro ile bilinçlendirildi

Almanya Büyükelçiliğinin koordine ettiği iklim değişikliği konulu tiyatro gösterisi, Merkez Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencilerine okulun konferans salonunda sergilendi. İklim değişikliklerinin getirdiği sorunlara dikkat çeken tiyatro gösterisi interaktif olarak yapıldı....

Öğrencilerinde fiilen katıldığı gösteride atık maddelerden enerji üretimi konusunun önemine vurgu yapıldı. Çevre temizliğinin  dünyanın geleceği açısından ne kadar önemli olduğu gösteride hassasiyetle üzerinde durulan konu olarak öne çıktı. Çevre kirliliğine karşı yapılan mücadelelerden örnekler tiyatro gösterisinde öğrencilere interaktif yolla anlatıldı.

‘İklim İçin Bilim Okulda’ isimli proje kapsamında gerçekleştirilen tiyatro gösterisine Merkez Ortaokulu öğrencileri ilgi ile takip etti. Merkez Ortaokulu Müdürü Halit Özden, tiyatro gösterisi sonunda gösteriyi sunan ekibe teşekkür etti ve iklim değişikliği, çevre kirliliği gibi dünyanın geleceğini ilgilendiren konularda bilinçli bireyler yetiştirmenin önemine vurgu yaptı. (Bülten)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum