Yurduntepe, Türkiye'nin gözdesi olacak;

Yurduntepe, Türkiye'nin gözdesi olacak

Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan ve aylık 115 bin TL bedelle tesislerin işletme hakkını eline alan Aras İnşaat bünyesindeki Kas Proje ve Yatırım A.Ş., Yurduntepe Kayak Merkezi'nin işletmesini resmen devraldı....

Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nida Sinsi ile Kas Proje ve Yatırım A.Ş. yetkilisi Erson Soner Demir arasında 10 yıllık süreyle sözleşme imzalandı. Aras İnşaat bünyesindeki Kas Proje ve Yatırım A.Ş. yetkilisi Erson Soner Demir, konu hakkında yaptığı açıklamada, Ilgaz Yurduntepe Kayak Merkezi'ni Türkiye'de önde gelen kayak tesislerindeki gibi turizm alanında geliştirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Kastamonu’nun önde gelen yatırım firmalarından Aras Grup, bu kış Ilgaz’ı cazibe merkezi haline getirmeyi hedefliyor. Kas Proje ile 4 Ocak’tan itibaren Ilgaz Yurdun Tepe Kayak Merkezi’nin yeni bir döneme gireceğini söyleyen Aras Grup İnşaat ve Yatırım A.Ş. Yöneticisi Erson Soner Demir, Yurduntepe'yi Türkiye'de ismi duyulur ve tercih edilen bir kayak merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini açıkladı.

BURSA KEBAP EVİ VE MADO HİZMET VERECEK, DEDEMAN TUR DÜZENLEYECEK

Ilgaz Yurduntepe Kayak Merkezi'nde yapılacak olan projelerle ilgili de konuşan yetkili Demir; şu ifadelere yer verdi; “Kar yağmasını bekliyoruz. Ilgaz Yurduntepe’yi, Kartepe gibi Palandöken gibi turizm alanında geliştirme hedefindeyiz. Orayı geliştirmek, Kastamonu’nun ve Türkiye'nin gözdesi haline getirmeyi planlıyoruz. Turizm konusunda bölgenin ayağa kalkmaya ihtiyacı olduğunu düşündük. Yeni projelerimizle ziyaretçi sayısını iki-üç kat arttırarak Türkiye’de ismini duyurmayı amaçlıyoruz. Yurduntepe Kayak Merkezi’nde, Bursa Kebap Evi ve Mado firmaları da hizmet verecek. Öte yandan Dedeman Oteli'nden de turlar düzenlemeyi düşünüyoruz." (Emre Çevikoğlu)


 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum