KSK savunmasına ‘gençlik’ aşısı;

KSK savunmasına ‘gençlik’ aşısı

GMG Kastamonuspor, son olarak Tarsus İdman Yurdu forması giyen Yusuf Talum ve Ahmet Furkan Özcan’ı kadrosuna katmaya çok yakın....

Devre arasında kadrosunu yeni isimlerle güçlendirmek isteyen kırmızı siyahlı temsilcimiz de transfer harekatı başladı. 2’nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu’nda forma giyen sağ bek oyuncusu Yusuf Talum ve stoper mevkiinde görev yapan Ahmet Furkan Özcan ligin geri kalanında aksilik olmazsa GMG Kastamonuspor forması ile mücadele edecek.

Antalya kampına katılan iki isim ile resmi sözleşme imzalanması bekleniyor. 21 yaşında olan Yusuf Talum bu sezon 11 resmi müsabakada forma giyerken takımına 1 gollük katkı sağladı. Göztepe formasıyla Süper Lig’de 1 müsabakaya çıkan Talum, kariyerinde Spor Toto 1’inci Lig’de de 26 müsabakaya çıktı. 23 yaşındaki savunma oyuncusu Ahmet Furkan Özcan ise bu sezon Tarsus formasıyla 10 resmi müsabakada mücadele etti. Tarsus İdman Yurdu’nda 3’üncü sezonunu geçiren savunma oyuncusu daha önce Sakaryaspor Bursaspor alt yaş takımlarında da forma giydi.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum