Elveda EFSANE KAPTAN;

Elveda EFSANE KAPTAN

Kastamonu’nun yetiştirdiği gerçek sporcu, Kastamonuspor formasıyla 7 sezon boyunca önemli başarılara imza atan, uzun süre takım kaptanlığını da üstlenen Faruk Öcal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla GMG Kastamonuspor ile olan sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshettiğini duyurdu....

“ARTIK VEDA ZAMANI…”

Sezonun 16. haftasında oynanan Kırklarelispor müsabakası sonrası Teknik Direktör Ümit Karan tarafından kadro dışı bırakılan 3 futbolcudan biri olan Faruk Öcal, kulüple olan sözleşmesini karşılıklı feshettiğini açıkladı. Öcal, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Artık veda zamanı… Kastamonuspor kulübüyle olan sözleşmemi karşılıklı anlaşarak sonlandırmış bulunmaktayım. Her zaman yanımda olduklarını hissettiren aileme ve gerçek dostlarıma teşekkür ederim. Hoşçakalın” ifadelerini kullandı.

KIRŞEHİR İDDİASI…

Faruk Öcal’ın GMG Kastamonuspor’un rakiplerinden Kırşehirspor ile görüştüğü iddia edildi. Kırşehirspor Teknik Direktörü Ahmet Duman, Faruk Öcal ile daha önce çalışmıştı.

GMG Kastamonuspor’da daha önce Hakan Olkan, Yakup Yiğit ve Mehmet Bektaş ile de yollar ayrılmıştı. Ayrıca, Ramazan Işık, Erman Bulucu, Uğur Kenet, Ayhan Gürbüz, Efe Görgülü, Eren Evin, Amir Emin Arlı Antalya’da yapılan devre arası kampına götürülmedi.

Ft.faruk öcal

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum