Başesgioğlu’na ‘vefa’ ödülü;

Başesgioğlu’na ‘vefa’ ödülü

İstanbul Bakırköy Ata Spor Kulübü’nün geleneksel hale getirdiği ‘Sporun Enleri 2022’ ödülleri sahiplerini buldu. Törende Devlet eski Bakanı Murat Başesgioğlu’na da ‘vefa’ ödülü takdim edildi....

Renaissance Polat İstanbul Hotel'de düzenlenen törende konuşan Eski Devlet Bakanı Başesgioğlu: “Bakırköy Ata Spor Kulübü gerçekten sıra dışı bir kulübümüz. Su sporları gibi çok zorlu branşlarda hem milli takıma oyuncu kazandıran hem de dünya şampiyonalarında ülkemizi gururla temsil eden sporcular çıkardılar. Bunu çok zorlu şartlarda yaptıklarını da biliyorum. Kulüp yönetimini yürekten tebrik ediyorum. İnşallah bundan sora da bu başarılar devam edecektir. Büyük şehirlerde spor kulüpleri bir sığınaktır. Her türlü kötülüğün kol gezdiği bu devirlerde kötülüklerden koruyacak, ruh ve beden sağlığını sağlayacak limanlardır. Sayılarının artması gerekiyor. Yerel yönetimin çok büyük destek olması lazım” dedi.

Törende eski Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu’nun yanı sıra ödül alan diğer isimler şu şekilde; ‘Yılın Spor İnsanı’ ödülü Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Yaşam Boyu Onur Ödülü Aziz Yıldırım’a, Türk Futboluna Üstün Hizmet Ödülü Adnan Polat’a, Erkek Sporcusu Ödülü Rıza Kayaalp’e, Kadın Sporcusu Ödülü Buse Naz Çakıroğlu’na, Çıkış Yapan Kadın Sporcu Ödülü Seren Ay Çetin’e, Özkan Sümer Özel Ödülü Ahmet Ağaoğlu’na, Süleyman Seba Özel Ödülü Rasim Kara’ya, Halit Kıvanç Özel Ödülü İlker Yasin.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum