Kastamonu’ya 17 doktor kadrosu daha;

Kastamonu’ya 17 doktor kadrosu daha

AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Sağlık Bakanlığı tarafından Kastamonu’ya 13 uzman tabip ve 4 tabip olmak üzere toplam 17 doktor atanmak üzere kadro açılacağını duyurdu....

Atanacak doktorların 27 Aralık’ta çekilecek kura ile belirleneceğini dile getiren Çelik; “Sağlık Bakanımız sayın Fahrettin Koca’ya ve bakanlık yetkililerine teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Atama yapılmak üzere açılacak 17 doktor kadrosunun branş ve görev yerleri ise şu şekilde; Kastamonu Eğitim Araştırma Hastanesine; 1 tıbbi onkoloji uzmanı, 1 radyoloji uzmanı, 1 yoğun bakım uzmanı, 1 kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 çocuk ve ergen ruh sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 anestezi uzmanı, 1 iç hastalıkları uzmanı, 1 üroloji uzmanı, Taşköprü Devlet Hastanesine; 2 tabip, Tosya Devlet Hastanesine; 1 acil tıp uzmanı, 1 enfeksiyon hastalıkları uzmanı, Cide Devlet Hastanesine; 1 anestezi uzmanı, 2 tabip, Araç Devlet Hastanesine; 1 aile hekimi, İnebolu Devlet Hastanesine; 1 Çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı. (Bülten)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum