Başsavcı Ceylan, öğrencilerle buluştu;

Başsavcı Ceylan, öğrencilerle buluştu

Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Ceylan, Hazerbey Kolejinin 10’uncu yıl etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Kariyer Günleri”ne konuk oldu. Adalet ve hukuk alanında öğrencilere bilgiler veren Ceylan, soruları da içtenlikle yanıtladı....

"MESLEKTAŞLARIMIZ KANUNA SIKI SIKIYA RİAYET EDERLER"

Kendi öğrencilik hayatını ve kariyer basamaklarını, avukat, savcı ve hakimlerin görev tanımlarını, ülkemizdeki adalet sistemini anlatan Başsavcı Ceylan, öğrencilerin bir sorusu üzerine “Hakimler ve savcılar dahil, adaletin tüm neferleri kamuoyuna ya da dedikodulara dayalı olarak karar vermezler. Kanun neyse, neyi emrediyorsa ona göre karar verir, ona göre uygulama yaparlar. Sosyal medyada ya da televizyonlarda söylenenlerin aksine meslektaşlarımız kanuna sıkı sıkıya riayet ederler. Sizlerin de bunu böyle bilmesini istiyoruz” dedi.

Hazerbey Kurucu Genel Müdürü Orhan Hazer tarafından kendisine plaket takdim edilen Ercan Ceylan son olarak öğrenciler hatıra fotoğrafı da çektirerek; “Sizler gibi aydınlık geleceğimiz olan öğrencilerimizi her zaman ziyarete bekliyorum. Sayın Orhan Hazer ve Hazerbey Koleji yönetici öğretmen ve tüm öğrencilere beni ağırladıkları ve dinledikleri için çok teşekkür ederim” diye konuştu. (Bülten)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum