‘Artık göz ardı etmeyin, sonra üzülürsünüz’;

‘Artık göz ardı etmeyin, sonra üzülürsünüz’

Kastamonu Konfederasyonu’nun (KAS-KON) kuruluşunun 11'inci yıldönümü dolayısıyla gala gecesi düzenlendi. KAS-KON Genel Başkanı Mehmet Alver, gecede yaptığı konuşmada, programa katılan siyasilere yönelik; "Kastamonu sivil toplum kuruluşları artık gümbür gümbür geliyor. 2023 seçimlerine mühür vurmaya geliyoruz. Biz Kastamonulu STK temsilcileri olarak bu zamana kadar göz ardı edildik. Artık göz ardı etmeyin, sonra üzülürsünüz. Bizlerin temsil yetkililerinin olduğu yerlerde görev alabilecek Kastamonululara yer verin. Vermezseniz sonra üzülen siz olursunuz, söylemedi demeyin" ifadelerine yer verdi....

KAS-KON'un kuruluşunun 11'nci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen gala gecesine çok sayıda siyasetçi, sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri, iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı. Sarı Yazma Halk Oyunları Ekibinin halk gösterileri ile başlayan gala gecesinde Ufuk Acar ve Hande Haktan sahne aldı. Öte yandan konserin son bölümlerinde solist Hüsnü Kemerci ile KAS-KON Genel Başkanı Mehmet Alver’in düeti geceye renk kattı.

Gala gecesinin açılış konuşmasını KAS-KON ve KAS-DER Genel Başkan Vekili Kubilay Salihvatandaş, KAS-KON faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Başkan Vekili Salihvatandaş, KAS-KON yönetimi ile birlikte yapılan başarılı çalışmaları, KAS-KON Gençlik Kolları tarafından hazırlanan sinevizyon gösterisi eşliğinde anlattı.

KAS-KON Genel Başkanı Mehmet Alver, salonda bulunan siyaset temsilcilerine seslenerek; "Biz Kastamonulular 2023 seçimlerine damga vurmaya geliyoruz. Birlik beraberlik içinde, ben değil, biz diyerek bunu başaracağız. Artık bizleri kâle alın. Almazsanız siz bilirsiniz, bu seçimlerde Kastamonuluları iyi yerlere taşımak adına var gücümüzle KAS-KON ve tüm STK'lar olarak birlikte çalışacağız" dedi.

KAS-KON Gençlik Kollarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza Yıldırım önderliğinde Gençlik Kolları Başkanı Sercan Okur ve Gençlik Kolları ekibinde görev alan gençlerin performansları  İstanbul'daki geleceğin dernekçileri olarak umut verdi. Gençlik Kollarının Medya ve Tanıtım Birimi fotoğraf ekibi ve Akın Medya KASİAD Basın Danışmanı Abdulkadir Akın’ın çekimlerinden oluşan fotoğraflarından hazırlanan Yenikapı faaliyet çekimlerinin yer aldığı tanıtım slaytı konuklar tarafından büyük beğeniyle karşılandı. (Abdulkadir Akın / Akın Medya)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum