KATSO’dan firma çalışanlarına seminer hizmeti;

KATSO’dan firma çalışanlarına seminer hizmeti

Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO), üyelerinin çalışanlarına yönelik başlattığı eğitim seminerlerine devam ediyor. KATSO’dan daha önce oda üyelerine yapılan duyuru üzerine çalışanlardan gelen müracaatlar sonrası ilk seminer geçtiğimiz günlerde yapıldı....

Müracaatlar üzerine oluşturulan 40-50 kişilik gruplara KATSO toplantı salonunda verilen seminerlerde, katılımcıların çalışma hayatlarında verimliliği artırmak, bilgi ve becerilerini geliştirmek maksadıyla; “müşteri memnuniyeti, iletişim becerileri, kurum içi iletişim, davranış, satış ve satış teknikleri” konularında, 55’er dakikalık 2 ders halinde slaytlı sunum yapılıyor.

Seminerlerin sunumunu yapan Gazeteci-Yazar ve İletişim Uzmanı Ahmet Baysan, iletişimin günümüz ticaretinde ve her alanda çok büyük önem arz ettiğini belirterek KATSO Başkanlığının konunun önemine binaen bu seminerleri düzenlediğini belirtti.

Seminer sonunda, katılımcıların, katılım belgelerini alıp son derece memnun olarak ve teşekkür ederek ayrıldıklarını belirten Baysan; “Kurumsallığa ve gelişime önem veren firmalarımız, çalışanlarına bu eğitimleri muhakkak aldırmaları lazımdır ve bu kendi menfaatlerinedir. İleri görüşlülükle bu seminerlerin düzenlenmesini önemseyen Oda Başkanımız Oğuz Fındıkoğlu ve Oda Meclisi Başkanı Turgay Dellaloğlu’nu bu sebeple tebrik ediyor, ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. (Bülten)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum