Taş Mektep Oyuncak’a destek sözü;

Taş Mektep Oyuncak’a destek sözü

Kastamonu Taş Mektep Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ‘Taş Mektep Oyuncak’ markasıyla üretimi gerçekleşen ahşap oyuncaklar, aslen Kastamonulu olan Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı ile Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı İbrahim Yumaklı’nın yanısıra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun dikkatini çekti....

Kastamonu Ticaret Borsası Başkanı Serdar İzbeli ve beraberindeki heyet,  geçtiğimiz haftasonu Ankara’ya çıkarma yaptı. Borsa heyeti, Ankara programı kapsamında Dışişleri Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Faruk Kaymakcı, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı hemşehrimiz İbrahim Yumaklı ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında, hammaddesi Ticaret Borsası tarafından Kastamonu OSB’de kurulan Kaswood tarafından sağlanan, Taş Mektep Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından üretilen ahşap oyuncaklar hediye edildi. Bakan Yardımcıları Kaymakcı, Yumaklı ile TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, ahşap oyuncakların dikkat çekici olduğunu kaydetti. Hisarcıklıoğlu, ahşap oyuncakların üretimi ve dış pazara açılması noktasında TOBB olarak üzerlerine düşen ne varsa yerine getireceklerini kaydetti.

Borsa heyetinin bakan yardımcılarına yönelik ziyaretlerinde, Başkan Serdar İzbeli tarafından her iki bakan yardımcısına da Borsa yönetiminin ilerleyen süreçte yapmayı hedeflediği projeler hakkında sunum yapıldı. Bakan Yardımcıları, her daim Kastamonu Ticaret Borsası’nın yanında olacaklarını ifade ederek, Borsa heyetine nazik ziyaretleri vesilesiyle teşekkürlerini ilettiler. Dışişleri Bakan Yardımcısı Kaymakcı, ilerleyen haftalarda Kastamonu’ya bir ziyaret gerçekleştireceğini, bu programda Kaswood ile Ticaret Borsası’nı da ziyaret edeceğini ifade etti.

Borsa Başkanı Serdar İzbeli, Kaymakcı, Yumaklı ve Hisarcıklıoğlu’na kabulleri için teşekkür ederken, ahşap oyuncaklar projesine Kastamonu Ticaret Borsası olarak destek olmayı sürdüreceklerini kaydetti. (Bülten)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum