Fatih Köse, projesini Birlik Vakfı’nda anlattı;

Fatih Köse, projesini Birlik Vakfı’nda anlattı

Birlik Vakfı Kastamonu Şubesi tarafından düzenlenen ‘Kariyer Sohbetleri’ etkinliğinin bu haftaki konuğu Fatih Köse oldu. Uzun zamandır üstünde çalıştığı ve sosyal medyada “Daha İyisi Mümkün Kastamonu” adıyla kurduğu YouTube kanalında kamuoyu ile paylaştığı “Metropollerden Anadolu’ ya Kesin Dönüş: Pilot İl Kastamonu” adlı projesinin detaylarını Birlik Vakfında paylaşan Fatih Köse; “Türkiye’yede örneklik edebileceği, bütüncül bir kalkınma hamlesi ancak bu proje ile olabilir. Bu şehre bir şeyler katmak isteyen bütün STK’lara ve hatta bütün siyasi partilere bu projeyi anlatmaya hazırım” dedi....

Birlik Vakfı Kastamonu Şubesi’nin Kariyer Sohbetleri programına tüm hızıyla devam ediyor. Bu hafta Kariyer Sohbetleri'nin konuğu ise ‘Daha İyisi Mümkün Kastamonu’ YouTube kanalının sahibi Fatih Köse oldu. Programa; Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Türk Hava Kurumu (THK) Şube Başkanı Mücahit Dağdelenoğlu, Yeşilay Şube Başkanı İzzet Serhat Köylü, AK Parti eski İl Başkanı Halil Uluay, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Orhan Sancaktaroğlu, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şube Başkanı Selim Önen, UKS Teknoloji ve Bilişim İdari Müdürü Kerami Koçmar, AK Parti Disiplin kurulu Üyesi Ahmet Özdemir, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Şeker, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zekeriya Yerlikaya ve çok sayıda davetli katıldı.

KÖSE: "BÜTÜNCÜL BİR KALKINMA HAMLESİ ANCAK BU PROJE İLE OLABİLİR"

Fatih Köse, burada yaptığı konuşmasında “Metropollerden Anadolu’ ya Kesin Dönüş: Pilot İl Kastamonu” adlı projesinin detaylarını aktardı. Köse, devamında şu ifadelere yer verdi; “Kastamonu ve ilçelerinin, şehrin dokusunu, tabiat güzelliklerini ve tarihi değerlerini kaybetmeden, sanayileşen şehirlerin düştüğü çarpık ve afetlere karşı korumasız yapılaşma, kozmopolit ve güvenliksiz nüfus artışı gibi hatalara düşmeden, Türkiye’yede örneklik edebileceği, bütüncül bir kalkınma hamlesi, ancak bu proje ile olabilir. Kastamonu’daki siyasi parti il başkanlarını bu projeyi dinlemeye ve genel başkanlarına sunmaya davet ediyorum.  Hangi siyasi parti olursa olsun her türlü katkıyı vermeye hazırım."

ARSLAN; "AMACIMIZ, KASTAMONU VE MEMLEKET DERDİYLE DERTLENEN DEĞERLERİMİZİN DERDİNİ DUYURMAK"

Programın ardından kapanış konuşması yapan Birlik Vakfı Şube Başkanı Erdal Arslan ise; “Amacımız, Kastamonu'yu dert edinen, Kastamonu ve memleket derdiyle dertlenen değerlerimizin derdini duyurmak. Bu bağlamda önceki etkinliklerimizde Metin Ünal’ın “İnovasyon ve Markalaşma”, Yahya Çirişoğlu’nun “Türkiye’nin Sanayileşmesi Ve İş Disiplini”, Kerami Koçmar'ın “Teknolojik Hamlelerde Birliktelik ve Destek” hayallerini ve dertlerini dinledik. Bugün de Fatih Köse’nin “Metropollerden Anadolu’ya Kesin Dönüş’te Kastamonu’nun Pilot İl Olması” hayalini, düşüncesini, projesini, derdini misafirimiz ettik. Bundan sonra da Allah’ın izniyle Kastamonu’muzun değerlerini, memlekete değer katanları, bu toprakların derdiyle dertlenenleri Birlik Vakfı çatısı altında misafir etmeye devam edeceğiz. Bugün Fatih Köse tarafından sunumu yapılan projenin ciddiyetle ele alınması ve desteklenmesi gerektiği kanaatindeyim” dedi.

Program sonunda Fatih Köse’ ye 'İstiklal Marşı’nın İlk Resmi Belgesi' tablosunu hediye etti.  (Bülten)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum