‘En fazla 1-2 hafta öne gelir’;

‘En fazla 1-2 hafta öne gelir’

2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerine kısa bir süre kala seçim tarihi ile ilgili tartışmalar da siyaset gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Son olarak AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, CNN TÜRK canlı yayınında Dicle Canova'nın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Seçim tarihi ile ilgili konuşan Zengin; "Seçim Nisan’dan sonra olacak. Mayıs'ta olursa buna erken seçim denmez. Seçim öne gelirse de 1-2 hafta gelebilir" şeklinde konuştu....

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, başörtüsüne anayasal güvence teklifine ilişkin; "Muhalefetle bir görüşme daha düşünüyoruz. Düzenlemenin TBMM'de kabul edeceğini düşünüyorum" dedi.

İSTİSMAR İLE İLGİLİ ARAŞTIRMA KOMİSYONU TEKLİFİ VERİLECEK

İstismarı kabul etmenin asla mümkün olmayacağını belirten Zengin, 6 yaşındaki çocuğa istismar iddiasıyla ilgili, "Önümüzdeki hafta araştırma komisyonu için teklif vereceğiz. Bu şu anda Türkiye'deki en önemli davalardan biridir" değerlendirmesinde bulundu.

MAHKEMENİN İMAMOĞLU KARARI

Mahkemenin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kararı hakkındaki soruya da yanıt veren Zengin, "Cumhurbaşkanımız gibi bir hikayesi olmasına özeniyor. Akşener buradan İmamoğlu'nun adaylığını sivriltiyor" diye konuştu.

Zengin, seçim tarihiyle ilgili soruya da; "Seçim Nisan’dan sonra olacak. Mayıs'ta olursa buna erken seçim denmez. Seçim öne gelirse de 1-2 hafta gelebilir" yanıtını verdi. (Haber7)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum