Kağıthane’de Çilingir Hizmetleri;

Kağıthane’de Çilingir Hizmetleri

Kağıthane’de artık tanınan ve bir marka haline gelen firma sayesinde kimse çilingir aramıyor....


İstanbul gibi bir yerde tanımadığınız insanlara evinizin kilidini emanet etmek zorunda değilsiniz. Otuz senenin üzerinde verilen hizmet sayesinde zaten artık biliniyor da. Kilit ve benzeri tüm işler için kağıthane çilingirhizmetleri her saatte mevcut. Gece kapıda kaldığınızda dahi arayabilirsiniz.

 

 Sadece kapıda kaldığınız durumlar değil. Aynı zamanda güvenli kilit yenileme, eski kilit değişimi gibi hizmetler de var. Hizmet almak için saat sınırlaması kesinlikle bulunmuyor. Eğer özel aracınız yoksa belirttiğiniz adrese de gelinebilir.

 

 Sadece kendinize değil yakınlarınıza da rahatlıkla tavsiye edebilirsiniz. Çünkü firma olarak fırsatçı bir fiyatlandırma geleneği asla uygulanmamaktadır. Hatta özel müşterilerine yönelik indirimlerden yararlanmak için irtibata geçebilirsiniz.

 

 Aradığınız eğer kağıthane anahtarcıise doğru adresteniz demektir. Hemen şimdi yardım almak için iletişime geçebilirsiniz. Tatil günü kesinlikle bulunmamaktadır. Yedi gün yirmi dört saat servis hizmeti mevcut. Alanında uzman ve güvenilir bir kadro size yardımcı olacaktır. Kapınızı, kilidinizi ve güveninizi sadece ona layık insanlara emanet etmelisiniz.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum